Sievietes draudzība ar Vīrieti

07.03.2012, Ihh

Pēdējā laikā esmu pamanījusi to, ka man daudz labāk draudzīgas attiecības veidojas ar vīriešu kārtas cilvēkiem... Patiešām, tikai draudzīgas attiecības. Man ir apnikušas tās visas sieviešu runas par lūpukrāsā, vīriešiem, kura atkal pamesta, kura ar kuru pārgulējusi.. Un tā tālāk...

Ar puišiem runāju par medībām, sportu, zemessardzi... Par visu interesanto. Un viņi mani pieņem tādu, kāda esmu. Vīrieši neparunā viens otru, neskauž nevienu un nenīst tāpat vien. Sapratu, ka man it nemaz nepietrūkst meiteņu sarunas. Protams, man ir draudzenes, bet ne tādas vislabākās...

Vai jūs ticat, ka starp sievieti un vīrieti var pastāvēt patiesa draudzība, kas nekad neaizies līdz gultas līmenim? Es domāju, ka jā... Vismaz šobrīd...

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Es nesen nonācu pie secinājuma, ka pretēji, vīrieši ir tādas klačas un aprunātāji, kur vsp ir viņu solidaritāte???!!
Par tēmu, manuprāt, draudzība var būt- darba vidē - kā lietišķas attiecības, dzīvē- pirms vai pēc seksa.
11.03.2012 20:30 | saite | Atbildēt

+0
pilniigi noteikti var pastaaveet draudziiba starp viirieti un sievieti...peec pieredzes saku! maaciijaamies kopaa un tad iisti viens otru ciest nevareejaam :D peec tam liktenis sakaartoja, ka straadaajaam kopaa un attieciibas uzlabojaas un kljuvaam par labiem draugiem..pat viens otru par maasu un braali saucaam! esam arii vienaa gultaa guleejushi, pat zem vienas segas..bez mazaakaam slepenaam domaam vai veelmeem :D
un par taam klachu baamaam viirieshu izskataa, gan piekriitu Annijai! :D
09.03.2012 22:22 | saite | Atbildēt

+0
Man ar labāk patīk būt kompānijā ar vīriešiem, lai gan draudzenes pats par sevi ir neaizstājamas (nu cik viņas ir). Bet ar vīrieti ir interesantāk komunicēt tāpēc, ka, piemēram, runājot par kaut kādu tēmu, tu jau iepriekš zini, ko atbildēs tāpati draudzene. Tolka diskutēt par to, ko jau paredzi uz priekšu.... A ar vīriešiem, džekiem, kaut vai tēvu un brāli (nopietni) ir savādāka tā saruna... Un man patīk padalīties savā viedoklī, jo to novērtēs, un es dzirdēšu atbildi, kuru būs interesanti uzklausīt. Un vēl - reizēm banāli klausīties sieviešu romānu stāstos, jo tāpat zini - vīrs ir kārteijais "pii" un mīļākais ir tāds... un... nu dien jāsakož zobi un laipni jāsmaida un jākrata galva, ka piekrīti. Es tak esmu viņas draudzene, viņa no manis negaida neko citu, kā piekrišanu visam teiktajam.
09.03.2012 14:19 | saite | Atbildēt

+0
Man ir bijusi loti labi draugi-viiriesi!Kaut kur piekriitu Kristai-laikam arii nepaatiik taadas loti miiliigas sievietes,kuras visu laiku ir jaazeelo-taadas "uci puki"...no viiriesiem es esmu loti daudz maaciusies tiesi izturiibu,taadu apzinu,ka esmu veerta!Maniem draugiem viiriesiem nebija taada tuksa runaasana!Mani labaakie draugi bija dakteri-taadi speeciigi, viiriskiigi viiriesi!Maakslinieks arii vienmeer paliks atminaa!
08.03.2012 07:36 | saite | Atbildēt

+0
ne visas sievietes runaa par luupukraasaam un klachojaas. un viirieshi arii meedz apskaust,aprunaat viens otru. es draugus neskiroju peec dzimuma, galvenais, lai interesanti ir kopaa pavadiit laiku. protams, no cacu kompaanijaam muuku, jo tur parasti man miegs uznaak peec 10 minuuteem un tipiskaas uubersieviskiigaas sievietes mani garlaiko ar savaam miilju kakjiishu bildeem, staastiem par piemiiliigajiem jaunajiem spilventinjiem maajaas un visas pasaules miiljoshanu un zeeloshanu. tik lieta ir taada, ka ar viirieti vari buut draugs liidz noteiktam liimenim. viirietis, ja vien nav gejs, par sirdsdraudzeni nekljuus. ja draudziiba kljuust ljoti ciesha, tad agri vai veelu kaadam paraadiisies veelme pameeginaat kaut ko vairaak.
08.03.2012 01:51 | saite | Atbildēt

+0
Bet es neticu! Pēc pieredzes tikai varu teikt to, ka visi viņi redz kādā brīdī iespēju no šīm attiecībām panākt kaut ko vairāk. Un es arī neredzu iemeslu būt "vienai no večiem" ja es neesmu vecis. Nezinu, vai tikai man šķiet, ka vīrieši ir vēl lielākas klaču bābas nekā mēs, sievietes? :D
07.03.2012 22:52 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits