bildinajums!

03.03.2012, vandervuds

Palidziet man ludzu meitenes!man r diezgan sarezgita problema!Ka saprast no piusa to ka vins tevi bildina 3menesus atpakal,bet so menesu laika nav pat to pieminejis!Vai tas nozime ka vins ir pardomajis??es ar vinu centos runat tacu vins izvairas no sis sarunas!

bet ja vins butu pardomajis vai vins man turpinatu no ritiem modinat ar skupstu un vargiem (es tevi milu)?ludzu doiet man kadu padomu!vai tiesam vins uzskata ka ir izdarijis kludu?!vai vinam ir bailes no ta?!nesaprotu

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Lasot šo, man tāda sajūta, ka būtu rakstījusi es!jo man precīzi ir tas pats, pat arī tie paši 3 mēneši!varu teikt, ka es esmu mēģinājusi runāt par to, bet atbilde ir bijusi-"davai ne šodien", vai "mīļum, Tu esi tik nepacietīga"...nu tā vot man iet!tik tiešām negribētos, lai viņš pārdomā, jo tas ir tas vīrietis ko tik ļoti mīlu..es viņam pateicu, tā-kad būsi gatavs un gribēsi parunāt par to-parunāsim!negribu neko uzspiest!būs pašai grūtāk to kkā gaidīt un pārdzīvot, bet būs jācenšas!
tā lūk..varbūt kāds var dot padomu?
05.03.2012 23:47 | saite | Atbildēt

+0
Nedomāju, ka Tavs puisis būtu pārdomājis, drīzāk viņš neredz jēgu vai nejūt vajadzību par to runāt katru dienu. Uzsāc sarunu pati un neraudzē sevī visādas domas un nekļūsti aizdomīga! :)
05.03.2012 09:51 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
mani baide tas klusums no vina
08.03.2012 19:03 | saite

+0
Nu to tikai un vienīgi viņš zin, kas viņam tur galvā darās! Pasaki, ka Tevi tas nomāc un gribi tikt skaidrībā bez nekādas izvairīšanās no sarunas..
04.03.2012 13:36 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits