Sieviešu draudzība..

29.02.2012, Anastasia

Sveikas, manas viedās sievietes!  :)

Pasakiet man tā, vai tāda pastāv? Īsta un patiesa, bez zemūdens akmeņim, skaudības, aprunāšanas, nu tāda, īsta, īsta... Pastāv?

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Man gribas teikt, ka ir. Pastāv draudzība, kur apakšā nav nekādu slēpto nodomu, kas iziet posmam - kopā pat nelaimēs un kas liek domāt, ka vecumdienās varēs grāmatu sarakstīt.
Ir man divas draudzenes jau padsmit gadus. Tiešām caur uguni un ūdeni iziets, redzēts viss līdz pēdējai vīlei. Un mēs vēl joprojām rīkojam meiteņu vakarus un bieži kopā kaut kur dodamies. Ir bijis viss kas piedzīvots un pārdzīvots :)
Es ticu tādai draudzībai.
07.03.2012 10:26 | saite | Atbildēt

+0
Mana pieredze rāda, ka nepastāv vis. Un es pat nerunāju par skaudību utt. Saka, ka draugi tiek iepazīti nelaimēs. Pagaidām neviens draugs to nav izturējis. Un tā kā es neticu draudzībai starp vīrieti un sievieti, tad sanāk, ka neticu tādai draudzībai vispār. Jā, laikam skumji, bet es nepārdzīvoju. :) Cenšos būt labākā draudzene pati sev. :)
01.03.2012 23:29 | saite | Atbildēt

+0
neesmu vēl ar tādu sastapusies, bet dzīvei patīk visādus interesantus gājienus izspēlēt :)
01.03.2012 21:24 | saite | Atbildēt

+0
varbut taada iista sievieshu draudziiba vareetu pastaaveet vecudienaas-suupojoties blakus shuupuljkreeslaa,bet ne jauniibaa!agraak vai veelaak sievieshu celji shkjiraas pavisam vai arii uz laiku.sievietes ir skaudiigas,vienai ir ideaals viirietis-otra to sagrib,viena ir skaista un visi tiecas peec vinjas,otra-juutas atstumta,labaaks augums,lielaakas kruutis,garaaki mati,skaistaaks smaids...utt.vienmeer draudzenju starpa kautkas notiek un parasti to patur pie sevis un,tad kad eksplodee,tad viss iet pa gaisu!varat man nepiekrist,bet taadas ir manas domas,pieredze un noveerojumi no malas :)
01.03.2012 13:32 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
Es jau arī sliecos uz šo pusi domāt, gribēju dzirdēt varbūt ir citi viedokļi :) domāju, varbūt starp māsām tāda varētu pastāvēt, bet tās ir asinis, nevar saukt par draudzību.
01.03.2012 19:33 | saite

+0
Noteikti! :)
01.03.2012 01:31 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits