visām visām par kontracepciju

20.01.2012, Iveta Janmere
lasot cosmopolitan rindās diskusijas par kontracepciju: 1)neiesaku lietot kontracepcijas tabletes. Ir situācijas kad ārstnieciskos nolūkos to sniegtais labums atsver kaitējumu - bet tie gadījumi ir daudz retāki, nekā tie, kam zaudējumi ir galvenais rezultāts. Esmu pētījusi šo tēmu un piedalījusies konferencēs. Šajā nozarē ir liels farmācijas firmu spiediens. Es, protams, viņus saprotu, katrs grib pelnīt, bet no karmas viedokļa nav labi tiražēt kaut ko kas ir kaitīgs un vēl maldināt. Un vienmēr atcerieties, ka kontracepcijas tabletes 100% nepasargā no grūtniecības. Ir tāds Perla indekss, kas nosaka to effektivitāti. 1OO% aizsardzība ir tikai celibāts vai kastrācija. 2)Neieteiktu dzīvot bailēs no grūtniecības. Bailes ir enerģija un ja jūs to saistat ar kādu noteiktu dzīves jomu, tā skar noteiktu orgānu. Jūs riskējat iegūt neauglību vai kaut kādas citas kaites. Kontracepcijas riņķi arī nepasargā 100%, turklāt tie itin bieži izraisa iegurņa iekaisuma slimības. Riskējat ar daudz ko. Saraksts ar noteikumiem, kas jāievēro, lai no tā pacenstos izvairīties - atkal klapatas. 3)Drīzāk jāmēģina iekārtot dzīvi tā, lai nebūtu jāraizējas. Tas nebūt nav vienkārši. Vajadzīga sievišķīga gudrība...

Komentāri [12]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Un, kur ir ģeniālais noslēpums? Vai veiksmē?
26.01.2012 18:45 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
26.01.2012 18:44 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Man ir tikai divi :-) !Es nekad neesmu lietojusi ne gumijas ,ne tabletes! :-P
25.01.2012 03:50 | saite | Atbildēt

+0
ļoti interesanti - labāk laikam sadzemdēt daudz negribētu bērnu? lūdzu, sīkāk par sievišķīgo gudrību?
Par bailēm 100% taisnība. L.VILMAS grāmatās ideāli aprakstīts par to.
25.01.2012 01:53 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Mana mamma apprecējās 26 gadu vecumā nu pēc gada viņai piedzimu es. Tā kā viņai nevajadzēja nekādas izsargāšanās metodes. Un pēcāk jau bija arī gumijas un tabletes.. Bet mammai neparasīšu viņas gudrības, lai jau paliek pie savām gudrībām :D Es palikšu pie savām. :D
24.01.2012 22:23 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
annA-paprasi savai mamminai-vai vina arii lietoja visas taas tabletes...?!?Noteikti nee :-) !Man vispaar patika vecie ,labie laiki...! :-)
24.01.2012 13:03 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
ir kādi citi ieteikumi? :-P
24.01.2012 00:37 | saite | Atbildēt

+0
annA-man patiik (l) ,tu domaa ,ka tas ir vieniigais veids ,ka izsargaaties ar sieviskiigo gudribu? :-)
23.01.2012 13:06 | saite | Atbildēt

+0
bet tur NEKAS nebija pateikts par to sievišķīgo gudrību. Izklausās pēc bullšita. Blowjobs nav nekāda sievišķīgā gudrība, tāpat pārtrauktais. Get real. :D
23.01.2012 00:54 | saite | Atbildēt

+0
Vispaar interesanti par "sieviskiigo gudriibu"-es laikam piederu pie taas kategorijas! :-)
22.01.2012 23:20 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits