Ziedot!

08.12.2011, Ieva Čečis
Šodien izdarīju labu darbu... ziedoju 5 latus labdarības akcijā - Enģeļi pār Latviju... Zināms lepnums,ka esmu devusi mazu daļiņu no visa,kas šiem jaukajiem bērniem nepieciešams.. Saka jau, ka nedrīkst žēlot, bet man ir skumji par tiem bērniņiem..un viņu māmiņām..viņām sirsniņa plīst pušu,jo bērniņš ir slims.. Es negribētu,lai tā notiek ar mani.. tāpēc cenšos palīdzēt arī no savas puses.. Padomājiet, varbūt arī jums kāda lata noziedošana neradīs lielu robu makā.. Dod Dievs šiem bērniem veselību un dzīvesprieku!

Komentāri [3]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
kalena
Vienkārši lieliska tradīcija, šogad varētu tādu ieviest arī savā ģimenē, paldies par superīgu ideju!!! :-)
10.12.2011 17:03 | saite | Atbildēt

+0
Esmu iedibinājusi tradīciju savā ģimenē - jau trešo gadu ziemassvētkos dāvanas viens otram nedāvinām, ja nu vienīgi ļoti simboliskas. Tā vietā ziedojam bērniņiem, jo veselība taču ir pats, pats galvenais, tāpat kā cilvēcība, sirsnība un līdzcietība pret apkārtējiem!
09.12.2011 13:23 | saite | Atbildēt

+0
Meitene ar "lielo sirdi"-lai tev jauki Ziemassvetki! :-) Prieks par tadiem cilvekiem ,ka Tu! :-)
08.12.2011 21:58 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits