Diētas, tievēšana vai ieklauses sevī ?

27.11.2011, Lāsma Mačule
Brīžiem nesaprotu, kā sievietes var sevi mocīt un badodies :-| nekad īsti neesmu bijusi slaidā meitene, biju formīga, bet arī nemocīju sevi ar diētām, līdz vienā dienā vnk sāku ieklausīties sevī (l) Tgd jūtos laimīgi un labi, izskats - esmu iemīlējusies sevī :-D un gribēju padalīties ar saviem knifiem ;-) 1. ieklausies sevī, ko īsti gribi . Mēs visas esam pieradušas ēst,kad piedāvā , kā bērnībā - pasauc vakariņās :-D ēd tad, kad vēlies un galvenais, to ko kāro... Vienīgi veselības labad, atceries, ka 2h pirms gulēt iešanas labāk nevjadzētu pārslodzīt kuņģi :-D 2. protams, vakarā arī gribās kādu našķi, mani favorīti - augļi un dārzeņi. Un vēl kāda šokolāde ar riekstiem (l) iedomāties tik cik tajos ir daudz vitamīni, labas vielas matiem, zobiem un visam :) Un galvenais garšīgi :-P 3. Cik vien iespējams dzert ūdeni.... ( iespējāms aukstu ) Tas kā ne kā labi izvada visas sliktās vielas ārā :-D bet, atceries, ka pēc ēšanas kādu 1h labāk nedzert, lai kuņģis pats patērē enerģiju sagremojot pārtiku, pēc kādas fiziskās darbības/piepūles arī pagaidīt pirms ķeries klāt tukšot pudeli . 4. Ja nenodarbojies ne ar kādām fiziskajām darbībām, tad iesaku kādas pāris jogas pozas, tās gan pašam jāskatās, ko grib uzlabot savā ķermenī ( un te nav domāts par svaru, muguras sāpēm, gūžas sāp, kājas ierūsējušas ) , jo tādā veidā Tu palīdzi savam ķermenim justies labi un sevi uzturi formā :-) 5. Cik vien vari, pavadi svaigā gaisā. Pastaigas, pastaigas ar suni, pieturu ātrāk izkāpt ārā, veikalu tālāk aiziet. Tas stiprinās imūnsistēmu un pats jutīsies mundri un labi :) Nu tas pagaidām viss :))

Komentāri [2]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Bet tā arī ir, paši vien izvēlamies, ko māgā stumpt :D
27.11.2011 16:04 | saite | Atbildēt

+0
mana iedvesma bija grāmata -kā ēdīsi, tā dzīvosi.
atvēra acis!
grāmata viegli lasāma, daudz bildes, krāsaina.
27.11.2011 15:52 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits