rūpes par dzīvnieku!

25.11.2011, smurfete
kā jau vairākums pāru kuri dzīvo kopā, arī mēs iegādājāmies mājdzīvnieku :-) trušuku , mīļu jauku pūkainīti (l) abi nū ļoti mīlam viņu, bet pēdējā laikā nespēju saprast savu draugu... ta kā mēs plānojam pēc apmēram gada jau veidot savu ģimeni, gribam jau bērniņu, bet pagaidam jāpiestrādā pie finansēm un dzīvokļa iekartošana. gribēju pavērot kā draugs izturēsies pret trusīti, vai rūpēsies par to utt, kad esmu mājās viss ok, abi čubinamies ap viņu :-) bet pēdējā laikā man sanāk aizbraukt prom uz paris dienām, un vairākas reizes atbraucot es redzu ka bļodiņa tukša, būrītis netīrs... un draugs maz bijis mājās, parasti kad manis nav viņš nakšo pie vecākiem vai pie brāļa, domāju ka tagad viņš centīsies vairak uztureties mājās, jo kā nekā dzīvnieciņš skumst un grib ēst...bet viņš saka ka viņam vienam ir garlaicīgi utt eh un man jau galvā metās stulbas domas - un kā būs kad mums bērns mājas būs un man būs jāstrada...ka jau viņš ar zaķi netiek galā! ... nu un es viņam ta arī pateicu, ka esmu vīlusies! bet viņs visu noveļ uz to ka bērns ir bērns bet zaķis ir zaķis! :-D vai es tiešām parspīlēju??? (t)

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Nu ne damas! Pati zinu daudzus gadijumus, kad pret dzivnieciniem virietis ir vienaldzigs, bet lidz ar mazula paradisanos vins klust tik gadigs, ka manam draudzenem mutes atkarajas.. ka neka mazulis ir vina raditais brinumins, un daudz lielaka atbildiba neka par dzivniecinu. Tikai tapec ka zinu vairakus tadus gadijumus, saku par to tik drosi :) bet nesaku, ka tas attiecas uz visiem viriesiem.
25.11.2011 22:27 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
es arī domāju,ka ja vīrietis pret dzīvnieku ir tik vienaldzīgs,ka pat pabarot nevar,tad nekāds dižais tēvs nesanāks. bail iedomāties,ja jūs suni būtu paņēmuši. bet,es droši vien kā parasti pārspīlēju :-D
25.11.2011 16:55 | saite | Atbildēt

+0
Es gan domaju,ka varetu salidzinat! :-) Mums suns bija ka gimenes loceklis! :-) Pec ta ka kopj,gada par dzivnieku ,loti daudz var pateikt par cilveku! :-) Ceru,ka tava gadijuma ta bija varbut tada vienkarsi sagadisanas...! (t)
25.11.2011 03:25 | saite | Atbildēt

+0
uh nu ļoti ceru uz to! :-)
25.11.2011 02:01 | saite | Atbildēt

+0
Nesalidzini trusiti ar berninu. Zinams, ka tad kad viriesa dzive paradas mazulis, virietis mainas un klust loti rupigs un uzmanigs. Pret dzivnieciniem gan viriesi parsvara ir neuzmanigi. Ta ka vari but drosa, ka tavas prombutnes laika mazulis bus drosiba. ;)
25.11.2011 01:35 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits