Nekas nelabojas

23.11.2011, Katrina2
Biju tikko ar vinu runajusi.. Vins vel joprojam ir pardomas. Saka ka vinam vajag visu apsvert kadu nedelu. Viss ved uz to ka vins mani pametis. Nezinu ko darit, ko teikt. Neesmu izdarijusi neko tadu del ka varetu zaudet kaut ko tik dargu un milu dveselei, ka vins. Bet to, ka mana dvesele ir tira, pieradit nevaru. Neaprakstamas sapes, mokas un apzina, ka es ne ka nevaru labot situaciju! Asaras plust bez apstajas. Gribas piedzerties un pazust migla. Tik stipri nevienu nebiju milejusi un baidijusies pazaudet. Nevaru paskaidrot visas izjutas. Sapes.. Bailes.. Bezspeks.. Gaidisim ko atnesis ritdiena.

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
beidz. es ar vinu runaju cauram naktim. un redzu vinja gultu ik dienu
24.11.2011 00:38 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
nav fakts, ka te aarzemees vinjam nav cita... met malaa savu naivumu.... zinu taadus tipus, kas suuta uz maajaam liigavai naudu, runaa pa skype, kameer vinja gultaa veel gulj miiljaakaa...
23.11.2011 17:30 | saite | Atbildēt

+0
Paldies milzigs par atbalstu. Nu man jau tiesi ta pat.. tikai zinu ka nekrapj. Vins nav tads cilveks. Suta man naudu ik nedelu, pats uzstaj lai mes diennaktim ilgi pie skype ar kameram plapajam.. bet nu es ceribas vel joprojam. nezinu pat ko darit. visi saka lai pametu vinju.. bet ka vini nesaprot ka es milu so cilveku un vinjs man ir loti vajadzigs. nav iespejams vinu aizmirst lai ari cik daudz ciesanas vins nav man sagadajis. esmu vinam loti piekerusies. jutu ka vins ir tas kuru man vajag!
23.11.2011 01:40 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
nabadzīte :-/ tiešām žēl
bet tu manuprāt esi tieši tadā pat situacijā kā mana draudzene - puisis aizbrauca uz UK uz 4 mēnešiem, itkā jau nekas traks, cietās cietās, pagāja 4 mēneši - viņš atcēla braucienu uz vēl 2 tad vēl uz 1 utt sākās strīdi, viņš visā vainoja manu druadzeni - par to ka nesaprot vinju, par to ka viņa redz krāpot viņu utt...pēc laiciņa atklājās ka viņam tur jau līgava... sāpes un nodevība nenormāla, bet tā notiek! turies jebkurā gadījumā :-/ ;-)
23.11.2011 01:30 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits