Ka pa kalniem

22.11.2011, Katrina2
Sodien pamodos loti agri, guleju loti slikti. Mans virietis jau 7 menesus strada arzemes. Bet visu laiku kontaktejamies un milestiba vel nav zudusi. Tacu man, liekas ka vinam vajadzetu atgriezties atpakal, jo loti uztraucos, ka dzirkstele var pazust. Tacu vins pirms atbraukt grib iekrat vismaz 1000 euro, lai varetu dzivot mierigi, kamer mekles darbu. Pec aptuveni 3 nedelam ir mana dzimsanas diena, un mana kvelaka velesanas ir lai milotais butu blakus. Sis situacijas del mums loti biezi sanak strideties. Vakar atkal ka maza meitene sliku savas asaras. Vakar stipri sakaskejamies del ta, ka biju izdzesusi vestules, kuras ir aptuveni 5 gadus vecas, vins mana riciba saskatija kaut ko sliktu un saka meklet kaski, ka krapju vinu un vispar meloju.. bet ta nav patiesiba! Tagad vins apsver domu pamest mani :( Pat neizprotu savu vainu :( Pilnigi bernu darzs. Lai ari ka, skirties negribu, vins man ir loti dargs! Garstavoklis drankings. Cerams, ka vins sapratis, ka rikojas nepareizi. Tagad galvenais saglabat veselo sapratu, jo strids jau nav pirmais, daudz stresa un pastav iespeja vienkarsi ieslegties sevi.

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
ne vinam vnk te vajadzeja telefonu, te datoru tad man vajadzeja palielu summu dzivoklim.. ta ka ta.
24.11.2011 02:08 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
eh, meitene, tev neliekas ka iemesli kaa saimnieks neatljauj ir paaraak banaali? vinjsh vnk negrib lai tu brauktu... un kaadaa valstii vinjsh straadaa, ja pa 7 meen nevar 1000 eiro iekraat... tev piemelotas pilnas ausis... pati straadaaju aarzemees, ja neteereeties 1000 var iekraat krietni aatraak
23.11.2011 17:27 | saite | Atbildēt

+0
Vestules bija one.lv un tad vel nebijam kopa, ta ka ar vinu tam nav nekada sakara, tapec nesaprotu kapec jacel par to tracis. Par to apciemosanu.. Diemzel majas saimnieks nelauj lai kads tur ciemotos un vins strada visu laiku, bet saka ka uz 2 dienam lidot ciemos ir stulbi.. nesaprotu vina logiku vispar. Savu atgriesanos uz Lv uz patstavigu laiku vins visu laiku atliek uz velaku datumu.. te semtembris, tad novembris, tad decembris, tagad janvaris.. tapec jau ari ir tas gruzis ka vins itka nemaz negrib atgriezties, varbut vienkarsi nezinaja ka mani pamest.. aj tik daudz jautajumu un nevienas konkretas atbildes.
22.11.2011 23:50 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Es saprotu, ka ir ļoti, ļoti grūti, bet pamēģini turēties stipra, viņa acīs, sevis dēļ, Jūsu attiecību dēļ. Es zinu, ka pēc tik ilga esot šķirtiem, sākas nopietnāki strīdi, nesaskaņas. Tas ir tāpēc, ka neesat viens otram blakus un nevarat dot to atbalstu un sapratni, un galvenais mīlestību. Godīgi sakot, es īsti neticu attiecībām no attāluma, pašai izjuka attiecības tā dēļ, bet es zinu, ka citi spēj tikt ar tām galā un viss ir kārtībā!
Un necel traci par dz/d, es pati neesmu bijusi sava mīļotā svētkos, jo biju prom. Un esmu sapratusi, un viņš tā pat, ka dz/d ir tikai un vienīgi dz/d. Protams, citi tam piešķir noteiktu vērtību, bet padomā reāli - Tev paliek tikai par gadu vairāk, aizej nosvini ar draudzenēm, vai uzcep sev kaut ko garšīgu un diena būs pagājusi. Tāda pati kā visas citas. Saproti, viņš noteikti vēlētos, bet nevar pagaidām būt blakus. Nezāģē galvenais, tas nepalīdzēs. Par vēstulēm - tas no Tavas puses arī izskatās nedaudz nodevīgi, jo tas ir kā izdzēst daļu to skaisto atmiņu un pagātnes, kas Jūs saista kopā. Kāpēc tad dzēsi, ja vēlies palikt kopā? Pamēģini uzrakstīt draugiem.lv administrācijai (ja tās vēstules ir no dr.lv), viņiem joprojām tās ir saglabātas. Varbūt izdosies atgriezt tās atpakaļ un labot šo situāciju! Ja nē, atvainojies draugam, ja darīji to vājuma brīdī.
Piedod, ja par daudz. Vienkārši zinu, kā tas viss ir, bet mēs tad bijām mainītās lomās.
Kāpēc Tu nevari citreiz viņu apciemot? Vai viņš atbraukt pie Tevis kaut uz 1 weekendu? Mēģiniet, ja būsiet stipri un izturēsiet, gandarījums un laime pēc tam būs vārdos neizsakāma.
22.11.2011 23:41 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)