Izrāvums no kādas sarakstes...

15.11.2011, Abalone
Viņš: Gribu dažādot savu seksuālo dzīvi ar citu sievieti, no sievas gan prom iet nevēlos, viņa man superīga. Viņa: Man vienmēr ļoti interesē, kāpēc? Ja jau tās sievas tik foršas, tad var ar sievām dažādot savu seksuālo dzīvi, bet, ja nav foršas, tad jāiet prom! Viņš: Nu nekad dzīvē Tev nepiekritīšu. Un 99% vīriešu Tev nepiekritīs! Ja godīgi, tad Tevi nesaprotu. Šeit vispār runa nav par dažādīgumu, foršumu. 100% varu apgalvot, ka, nu labi 99%, ka labāku seksa mirkļu kā ar sievu man ir bijis un būs, nezinu vai vispār ar kādu citu būs labāk! Bet ir viens liels bet- katru dienu, ja tev visādi labumi pieejami, tu pie tiem pierod, vienkārši gribās citu, bet nekam nopietnam. Ja tu katru dienu ēd vistas gaļu un tev tā garšo vislabāk, tad, protams, ka vienu dienu to ēdīsi karija mērcē, otru dienu tev būs vistas gaļas sautējums, nākamajā dienā pikantā vista, bet dažādo kā gribi un improvizē kā vien gribi ar vistas gaļas ēdienkarti tāpat, tad, kad gribēsi uzēst cūkgaļu... vistu par cūku nepārtaisīsi. Uztaisīsi sev pusdienās cūkgaļas karbonādi! Viņa: Jā, es negribētu būt cūkgaļas karbonāde. Un salīdzināt sievieti ar kaut ko pierastu nav labi. Turklāt pašapliecināties var arī citos veidos, ne vienmēr vajadzīgs sekss pa malām. Man tik ļoti, ļoti žēl ir to sieviešu, kuru vīri sēž un stāsta, cik viņas labas, bet tajā pašā laikā meklē sev drāžamdraudzenes. Un jebkuram tādam krāpējam novēlu, lai viņa sieviete dara tieši to pašu. Vispār nezinu, cik Tev būs viegli atrast sev seksa partneri, ja stāsti, ka Tev superīga sieva, superīgs sekss ar viņu un citas vajag tikai kā karbonādes. Viņš: Nu....ar to brīdi, kā sāku diskutēt par savas ģimenes locekļiem ar citām sievietēm, man top skaidrs, ka ar viņām nekad netiktos, jo ar mīļākajām nekad neko par savu ģimeni nerunāju. Un neciešu, kā arī momentāni aizrādu, ja man kaut ko stāsta, jo mani tas neinteresē un tas nav normāli, ja sieviete sāk man stāstīt kaut ko par savu vīru, es ar viņu vairāk netiekos pēc tam. Viņa: Njā, nekad īsti neesmu sapratusi priekš kam vajadzīgs pliks drāžammateriāls. Tad labāk pirkt sievieti, par to tiešām nekas nav jāzina. Bet visām citām sievietēm patīk, ja vīrietis ir ieinteresēts ne tikai viņas caurumā (sorry), bet arī tajā, kas darās viņas galvā. Tas tāds neliels ieteikums turpmākajiem Taviem meklējumiem, tici man-noderēs.

Komentāri [11]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Pride and prejudice,manuprāt, ļoti labi raksti :-) Īpaši pievienojos pēdējai rindkopai.Es pati ļoti bieži esmu aizdomājusies, ka man varbūt ir par maz gadu un pieredzes, lai vispār izteiktu kādu spriedumu par vīriešiem, vīrieša un sievietes attiecībām. Baidos būt pārāk kategoriska, jo vēl nezinu dzīvi visā tās dažādībā ;-)
16.11.2011 19:34 | saite | Atbildēt

+0
Njā, biju domājusi, ka lasīšu tikai nopietnus komentārus, bet par diviem smējos balsī. Sunce, Tev izdevās super pastāstiņš ar dzīvniekiem galvenajās lomās un Mmm SLIDA bija vienkārši laba pārrakstīšanās :-D
Par visu pārējo tā vien gribās teikt- "Welcome to the real world. :)
16.11.2011 13:46 | saite | Atbildēt

+0
Var nodzivot ar vienu virieti visu muzu,bet vai ta bus ta pati milestiba,kas sakuma?Patika Pride and Prejudice domas! :-)
16.11.2011 01:35 | saite | Atbildēt

+0
Ir vīrieši, kuriem patīk krāpt, un viņi to labprāt dara, jo tiek pielīdzināti dieviem. Sievietes pārāk augstu vīriešus ir pacēlušas. Sievietes nevar bez vīriešiem, un viņi to apzinās, viņi to izmanto, jo domā, ka varēs atgriezties. Tikai viņi neapzinās, ja vīrietim reizēm sagribās "jaunu gaļu", tad sievietei sagribēsies "jaunu kuili", ja vīrietim tā ir tikai spēle, kā atsvaidzināt (manā izpratnē) savu ego, tad sievietei tas var kļūt nopietni, un viņa pie tā "kuiļa" var arī aiziet. Un kurš būs zaudētājs?
16.11.2011 00:22 | saite | Atbildēt

+0
Mans viens draugs uzskata, ka ir pa laikam nolaišana pa kreisi uzlabo attiecības, jo tev gribas savu draudzeni atkal iekarot ar jaunu dvesmu un spēku, galvenais neko neteikt un tad jau nekas nav noticis. :-D Bet nu es uzskatu, ka ja nav uzticība, tad kādas vēl tur attiecības, bet citiem tas modelis savādāks. Ja cilvēki viens otru var pieņemt un pat piekrist šādam attiecību modelim, tad tik uz priekšu. Mans modelis - tikai un vienīgi attiecības starp diviem. :-)
15.11.2011 18:02 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Ne slida ,bet SLAIDA :D
15.11.2011 17:37 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Nu mans viedoklis ir tāds,ka tie vīrieši paši nezin ko grib. Kā piemēru varu rakstīt no savas nesenās pieredzes,ka viens man zināms draugs man piedāvāja tiešā tekstā gultas priekus ar viņu,kaut man ir draugs un viņam pašam meitene.
Pats labākais jau ir tas,ka šī meitene ir tiešām ļoti skaista- slida ,veselīgi mirdzošiem matiem utt ,nu tāda kur Es bez skaudības varu apgalvot,ka viņavarētu sajaukt galvu jebkuram vīrietim . Bet redz viņš pats, Es neteiktu,ka ir baigais skaistulis,nu Es viņa dēļ tiešām nekūstu. Bet laikam no sevis ir sadomājies nez kādu mačo.
15.11.2011 17:37 | saite | Atbildēt

+0
Vēl pirms gada ar putām uz lūpām es apgalvotu pretējo, bet laikam iet gadi un nāk prāts (vai arī neprāts) :D - es nespēju iedomāties, kā var nodzīvot VISU MŪŽU ar vienu cilvēku, apgalvojot, ka saista lielā mīla? Kādam ātrāk, kādam vēlāk, bet mīlestība pazūd. Tās teorijas, ka tā nezūd, vienkārši ik pēc laika transformējas nākamajos līmeņos - da labi, to, ka Tu pret cilvēku pēc ilgas kopābūšanas izjūti lielu cieņu, pateicību, varbūt apbrīnu un patīkamu pieradumu par lielo mīlu nenosauksi. Es arī pret mammu, tēti un skolotāju Sarmīti izjūtu cieņu un pateicību. Nesaku, ka šādas sajūtas ir bezvērtīgas, jo reizēm tās pat ir vērtīgākas un dod lielāku stabilitāti nekā jau pieminētā liesmojošā mīlestība. Teorētiski man šķiet, ka tas arī ir izskaidrojums daļai krāpšanas faktu (varbūt ne šim konkrētajam gadījumam) - ar laulāto draugu/draudzeni ir izēsti neskaitāmi pudi sāls, izdzīvotas likstas, sarežģījumi un prieki, šis cilvēks ir zināms līdz niansēm, mīļš, īstās pogas ir atrastas - kur vēl atrast ko labāku?! Labāka nav! Tajā pašā laikā gribas taču sajust tos spurdzienus vēderā, kaisli, iekāri, aizrautību. Gribas savas superērtās, mīļās un foršās mājas bikses šad tad nomainīt uz ellīgi seksīgiem zīmuļsvārkiem. :-) Salīdzinājums varbūt brutāls, bet tā es šobrīd to redzu. Ne velti es piebildu, ka teorētiski, jo nezinu, kā justos praksē, ja pēc daudzu gadu laulības tiktu krāpta. (t) Skaidrs ir tas, ka katram savi putni galvā un savi iemesli šādiem kreisajiem izgājieniem, tomēr es arvien vairāk sliecos domāt, ka tajās "garajās distancēs" - padsmit un vairāk gadu laulībās - jēdzienu "uzticība" saprot daaaaaaudz citādāk nekā mēs savos gados un ar savu attiecību pieredzi. :)
15.11.2011 16:35 | saite | Atbildēt

+0
Ja tas būtu vienīgais iemesls tam, ka vīrs krāpj sievu un sieva būtu pārliecināta, ka tieši tādējādi viņa var novērst vīra sānsoļus, tad viņa var ļoti veigli kļūt no "vistas" par "cūku" uz vienu nakti/ divām naktīm/ piecām/ reizi mēnesī/ ceturksnī/ gadā - pēc vīra nepieciešamības. Diemžēl runas par "citu gaļu" ir tikai atrunas un iemeslu meklēšana, kas ir vieglāk, nekā atzīt to, ka vīrietis ir vājš savā dabā un viņu itin viegli var sakacināt "cūkas" īsie svārciņi un kuplās krūtis..
P.s. Piebilde Pumčikam - Tavas ilūzijas nebūt NAV ilūzijas! Es Tev varu pilnīgi noteikti apgalvot, ka ir arī monogāmi vīrieši, kuri savā sievietē redz gan "vistu", gan "cūku", gan nevainīgu "jēriņu", atkarībā no tā, ko viņam konkrētajā brīdī gribas un nebūt nemeklē citu restorānu, kur cita "vista" tiek nogrimmēta par "cūku" un pasniegta vīrietim uz sudraba paplātītes.. :D
15.11.2011 16:32 | saite | Atbildēt

+0
Ja tā ir reāla saruna, es noteikti negribētu sev vīrieti, kas runājot par sievieti tās salīdzina ar vistu vai cūkgaļu- tas tā pirmkārt. ;-) Otrkārt es dzīvoju labāk ilūzijās un gribu domāt, ka ir vīrieši, kas vismaz pēc kāzām spēj būt monogāmi un izdomāt arī kaut ko interesantu ar to vienu sievieti visu atlikušo mūžu. :-) Man būtu galīgi vienalga cik superīga es viņam esmu, bet ja viņš pārmaiņas pēc grib iespraust citā caurumā tas nozīmē, ka kaut kas nav kārtībā un man automātiski galīgi vienalga ka viņam gribas "vienkārši dažādību". (e)
15.11.2011 15:30 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)