pārdomas

Noskatījos Desperate Houswives vienu no 6.sezonas sērijām, kur lidmašīna nokrita. Sēdēju un asaras bira kā pupas, kad zēns teica savu runu izlaidumā. Tad nu ļāvu vaļu asarām. No emocijām jāatbrīvojas. Jo raudāšana...man tik reti sanāk. Kad ir emocijas un asaras kopā. Laikam triviālas bailes būt vājai. Šodien manu labu, pat labāko draugu paaugstināja. Velns, man tak priecāties vajadzēja, bet mana pirmā reakcija bija - nu bet ar ko es tagad vērošu saulrietus un taisīšu brusketas? Pamesta sajutos. Tas man sevī patīk -ka nestopēju emocijas -lai nu nāk laukā, kādas ir :-D Nē, man neskauž. Šis darbs man ir no punkta A līdz punktam B. Un drīz pienāks tas B. Un lepojos ar viņu, šobrīd patiešām. Nu kuram tad nepatīk smuki ieņemamie amati? Viņa pašapziņai tas nāks tikai par labu. Sajutu, ka cilvēks atdzīvojas, parādās spars..un aiziet, aiziet. Sadzirdēts. Pamanīts. Vēl tik jānovērtē! Jā, pārmaiņas... Labi, gulēt jātaisās. Rīt kongress. Kā gribētos mierīgu sestdienu. Izlīst izpūrušiem matiem no gultas, uzsmaidīt spogulī sev, un doties uztaisīt kafiju. Aiziet pēc kruasāniem. Bet pseidoefedrīns mani sāk iemidzināt.. Saldus :)

Komentāri [3]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Man ari visa si "Cosmo runasana" ir tada ka terapija,kas palidz izkratit sirdi!Prasiju savai draudzenei psihiatrei,kapec ta noticis ,ka vieglak runat ar pilnigi nezinamiem cilvekiem,neka saviem draugiem,pat radiem kadreiz?Vina laikam zin,ka atbildi es zinu pati-tapec vilcinas atbildet! :-D Man reizem liekas,ka man bail no kritikas,ko varetu sanemt no savejiem...Cosmo ta kritika ir vieglak "sagremojama"-neviens jau ari neskrien pakal ar saukliem...! :-)
13.11.2011 05:50 | saite | Atbildēt

+0
Jā, ar pacientiem ir jānotur morālā stāja līdz galam :-) tās ir interesantas attiecības. Atbildīgas. Brīvdienās un atvaļinājumā cilvēki ir mazliet laimīgāki. Piemēram, pagājušo sestdienu mīlēju visu pasauli tāpat. Bez iemesla. Bez steigas un izbaudot.
Paldies, Emmanuelle, ka lasi :) ja ir fīlings, rakstu. Sava veida terapija -dabūt emocijas no sevis laukā. Un par citas kultūras cilvēkiem -arī gribētu pamēģināt aizbraukt uz vasaru kā brīvprātīgais uz kādu Madagaskaru. Paplašināt robežas un atbrīvoties no stereotipiem...apsvēršu ;-)
12.11.2011 19:03 | saite | Atbildēt

+0
Es domaju ,ka vispar tas ir pat veseligi kadreiz paraudat un kadreiz ta veseligi izsmieties! :-) Tagad Hawaii, dzivojot kopa ar pilnigi citas kulturas cilvekiem kopa(atbraucam soreiz kopa ar savu prieksnieci kinieti un vinas viru), iznak gan smieties,gan raudat-no smiekliem! (l) Man liekas,ka "nobloket" savas jutas nekad nevajag!Man loti patik lasit tavus blog! :-) Dabs ir vieniga vieta,kur es tiesam noskaitu lidz 10,lai nepateiktu kaut ko ne ta!
12.11.2011 07:45 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits