first day in cosmo.lv

09.11.2011, Kitija Čaklā
Interesanti , kāpēc tas notika tieši šodien ... iespējams , ka tumšā , vēsā , nomāktā novembra mudināta.Sagribējās ko košāku , sievišķīgāku ,seksīgāku savā ikdienā ...ko protams var īstenot ar COSMOPOLITAN :) Paldies šim žurnālam , par to , ka tas pat visskeptiskāk noskaņotajām -jaunajām sievietēm-paslīdz sevī atrast kaut ko nedaudz no Gossip Girl , kas nemaz nav slikti , tas , manuprāt, ceļ sievietes pašapziņu un dod spēju ieskatīties nedaudz izpētītajā vīriešu planētā...atšķirt Čaku Basu no Dena , vai zināt ko gaida abi šīe atšķirīgie vīriešu tipāži :) Cosmo liek justies labi , jautri , svaigi , gluži kā Chanel _Chance...pat vēl svaigāk (nesalīdzināšu ar gurķi , jo man to aromāts neiet labumā) cosmo pat visparastāko baklažānu spēj pārvērst kādā gardā maltītē Es ĻOTI CIENU Santu-Cosmo galveno redaktori , jo bieži vien viņas domas un sajūtas sakrīt ar manām , tādejādi šī pasaule man noteikti nepaliks sveša Paldies , KICHYICKY

Komentāri [3]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
:D
10.11.2011 02:47 | saite | Atbildēt

+0
Es arī esmu bijusi no skeptiskajām, bet šobrīd gandrīz katru dienu ielienu apskatīties, kas Latvijas meitenēm uz sirds - par ko skumst, par ko priecājās, plēšas un pārdzīvo. ļoti interesanti un, jā, sievišķīgi, tāda kā virtuāla klačas uzsišana virtuvē :-D
09.11.2011 12:35 | saite | Atbildēt

+0
Tiesam mils ieraksts! :-)
09.11.2011 06:17 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits