Un tomēr viņas lido...

14.10.2011, Abalone
Man ir kāds draugs- simpātisks vīrietis, kurš patīk daudzām, bet kurš sapratis, ka iemīlēties vairs nespēj. Viņš grib atrast to īsto vienīgo, kuras dēļ viņam „aizbrauks jumts”, taču tā nenotiek. Jā, sievietes viņam spieto apkārt, jā viņš pret viņām ir labs, jauks, foršs , uzmanīgs, bet nemīl. Un kas ir pats galvenais, viņš to godīgi arī pasaka. Viņš neslēpjas aiz saldiem vārdiem un meliem par to, ka dāvās viņām mūžīgo mīlestību. Nesola gaisa pilis, nesola nonest zvaigznes no debesīm un vēl visu iespējamo un neiespējamo, lai sieviete justos kā septītajās debesīs, bet pēc tam nokristu skarbajā realitātē, jo viņš bez iemesla pasūtītu viņu un smuki pazustu no viņas dzīves. Viņš ir tāds kāds ir. Ar visām fizioloģiskajām vajadzībām, tāpēc sievietēm pasaka, ka sekss būs, labs sekss, bet, lai neiemīlas, jo nemīlēs arī viņš. Dzīvo viņš citā valstī. Un apbrīnojami daudz ir tādas sievietes, kuras ar visiem šiem noteikumiem piekrīt pie viņa lidot, padzīvoties nedēļu pat zinot, ka būs tikai fizisks kontakts bez emocionāla turpinājuma. Kā viņam teicu-jebkura sieviete kaut klusībā cerēs, ka būs tā īstā un vienīgā, kurā viņš tomēr iemīlēsies. Un šis mazais cerību stars tad arī ir tas dzinulis, kāpēc viņas lido pie viņa. Kā romantiskajās filmās-sekss bez saistībām, kas rezultātā noved pie skaistās pasaku mīlestības. Nē, tā nenotiek. Daudzas samīlas un pēc tam cieš. Mazohistiski vai ne? Bet cerība viņām paliek vienmēr.

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
Abalone, uzraksti man ēpastā
[email protected]
20.10.2011 21:04 | saite | Atbildēt

+0
Ieprieksejam komentaram-loti labi vispar pateikts...tada noslepumainiba varbut visa,tas laikam pievelk! :-)
14.10.2011 21:20 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Es domāju, ka tās sievietes nevis cer, ka viņš viņās iemīlēsies, bet drīzāk izmanto iespēju izjust saldu kaisli. Viņš nesola mīlestību, nesola kopīgu nākotni, un tieši tas arī pievelk. Viņas taču saprot, ka tādu vīrieti nav iespējams tik viegli pie sāniem pievilkt. Bet tie zvaigžņu nonesēji apnīk jau pie pirmās sarunas.
14.10.2011 20:51 | saite | Atbildēt

+0
Loti interesanta doma!Laikam tas sievietes varetu saukt par mazohistem!
Es vakar par so laikam iedomajos ,skatoties filmu"9 1/2nedelas"!Esmu so filmu redzejusi 100reizu un pirmo reizi aizdomajos par to,ka sis virietis vispar nebija spejigs iemileties...vins aizravas,speleja to speli,bet kad apnika palika nezeligs ....!
Man liekas ,ka ir tada kategorija cilveku,kuri velas kadu savaldzinat ,paklaut ,bet kad tas viss dabuts,tad ta interese zud-tas jau noverots ari pie sievietem!
14.10.2011 20:50 | saite | Atbildēt

+0
Tā nu tas ir - dzīve dažkārt ir sāpīgi skaista ar tās cerībām un ilgām. Mums katram ir kāds sapnis vai cerība kādā jomā, pat, ja kādreiz iedomātais šķiet nepeipildāms,vai ne? :-)
14.10.2011 20:01 | saite | Atbildēt

+0
Kad es iepazinos ar savu tagadējo draugu, arī domāju - "Viņš nebūs tas, kas iemīlēsies un veidos attiecības." Viņš pats man arī tā vairākas reizes teica. Es to pieņēmu! Beigās ar mums notika "Kā romantiskajās filmās-sekss bez saistībām, kas rezultātā noved pie skaistās pasaku mīlestības." :-)
14.10.2011 18:40 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits