Paarmainjas

12.10.2011, Ginge
Sveikas miilaas sen neredzetaas daamas. Nemaz nezinu vai te vel kada palikusi kura medza iemest aci manos blogos.. Laikam jasak ar ataisnoshanos. Kapec tik looti sen nesu apciemojusi Cosmo? Iemesls pavisam vienkars - kapu pa karjeras kaapnem tapec personisko dzivi,izklaidi nacas atlikt nedaudz malaa. Tad nu taa,jaunaa darba nosaukumms ir - BP-EIH (Engineering Information Hub) project main technicall assistant. Kaa jau dazas no jums atceras es saku stradaat BP 7 meneshus atpakal kaa admin/receptionist. Taa ka es ar cilvekiem esu draudziga saku runaties ar loti patikamu sievieti un vinja ieminejas ka pavisam driz atversies jauna pozicija EIH komandaa. Teica ka vinja ir noverojusi ka es stradaju loti citigi un ja velos es varot vinjai nosutit savu CV. Taja pasha diena nosutiju CV, pec divam nedelam sanemu zvanu par interviju. pec 2vam dienam biju intervijaa ar EIH projekta bossu. Kad intervija bija beigusies pec stundas sanjemu zvanu ka vinji talak nemekles un essmu pienjemta. Nu iet mana 3saa nedela jaunajaa darbaa. viss velprojam ir jauns - un tik daudz ir jaiemaacaa ir nedaudz bailigi. Bet man patiik! Vienigi macoties un pieradot ka citiigi sstradaju es virzishos uz augshu. Tapec daru visu kas manos speekos lai pieraditu sev un ari citiem ka vinji izdarija pareizo izveli. Tad nu taads ir mans attaisnojums kadel nesu jus apciemojusi. Kaa savaadak? Loti labi. Veljoprojam esmu attiecibas ar cilveku kuru loti milu un kursh miil un ciena mani. Vins mani atbalsta brizos kad sastresojos par jauno darbu un ir ar mani kopaa brizos kad viss ir vislabakajaa kartibaa.. Nu jau gandriiz kaa 2vi gadi kopsh esam kopaa. 2vi gadi salidzintot ar citiem nav nekas taa kaa varetu teikt ka esam vel diezgan zalji, zalji bet laimigi. Veljoprojam ir brizi kad es nesaprotu - ko vinsh manii saskata. Kapec lai cilveks kursh manaas acis ir fantastisks virietis butu kopa ar mani. Bet vinsh ir.. Tapec es izbaudu mirkli. Cheeky veljoprojam ir laimiga - nedaudz stesaina,bet visnotalj laimiga.

Komentāri [11]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Italija90 - haha jaa es arii atceros to MR buushanu :D Paldies (l)
Lilcha - Paldies. Par ligavas puskji es gan vel nesmu parliecinata. kaazas kuras es gribetu - mes vel atlauties nevaram, tapec es paieshu malinjaa kad puskis tiks mests :-D Bet liels paldies Tev . Prieks ka jus mani te vel atceraties (l)
maz...maz - Awww. Tik patikami lasiit ko taadu. liels liels Tev paldies. nu ju meginashu piekapt biezaak. (l)
Anna - Jaa. vane ? man ar liekas ka pagajusi muziba. skoatoties uz bildem tik loti gribetos buut tur. sorit pieceelos- araa auksts un tumsh + lija lietus. :( Njam-njam - ehhh... gredzenu es pirkstaa labprat vilktu bet ar preceshanos gan nesteigsimies :D paldies (l)
13.10.2011 13:59 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
apsveicuuuu! (l) Es domāju, ka nepaies īpaši ilgs laiks, līdz Tev arī tas gredzens būs pirkstā :-P (l)
13.10.2011 09:21 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Hey, Tev tā bilde no atvaļinājuma? Šķiet pirms veselas mūžības teici, ka tas būs kaut kur siltajās zemēs..
Es sēžu te aukstumā, +17 grādos iekšā un mani tā bilde moka :D
13.10.2011 01:30 | saite | Atbildēt

+0
juhuuu, beidzot sagaidīju tavu ierakstu :))) katru dienu pārbaudīju, vai neesi pievienojusi jaunu blogu :) apsveicu ar jauno amatu :) un patiess prieks, ka ar MR viss ir pasakaini :) man tavi ieraksti liek priecāties, kā par tuvu un ļoti labu draugu, kaut es tevi nepazīstu.
Veiksmīti (l)
13.10.2011 00:32 | saite | Atbildēt

+0
Cheeky, viennozīmīgi milzīgs prieks par Tevi! Es pat nesen skatījos, kad pēdējos reizi esi bijusi cosmo, sāka pietrūkt tavi ieraksti! :-) Jūs abi tiešām izskatieties tik starojoši, atceros arī es tavus pirmos blogus. Novēlu Tev noķert līgavas pušķi! ;-) Veiksmi un vēl lielākus panākumus!
12.10.2011 21:32 | saite | Atbildēt

+0
es arī tieši lasot šo rakstu,atceros tavus pirmos blogus (l) un kā daudzas bija nesaprašanā par apzīmējumu MR :-D :-P Lai veicas ari turpmāk ;-)
12.10.2011 20:04 | saite | Atbildēt

+0
Emmanuelle - jup taa jau laikam ir. bet ar smaidu vien nepietiek ;) Paldies (l) (l)
12.10.2011 18:18 | saite | Atbildēt

+0
Man liekas ,ka visiem darba devejiem patik tadi smaidigi ,sirsnigi cilveki-lai veicas!
Jus izskatieties labs paris! :-)
12.10.2011 17:42 | saite | Atbildēt

+0
Pirmdiena- Liels paldies par apsveikumiem un liels,liels paldies par forshajiem vardiem par mani un manu MR. Pavisam noteikti nesam izcili-bet laimigi gan. Un pashlaik - ar to ari pietiek. Par bildi - patikami atskatities uz brivdienaam. liekas ,ka nu jau tik ilgs laiks pagajis kopsh bijam Bulgarijaa bet patiesibaa, tikai 2vi meneshi :) (l) Sunce - yeey, cereju ka vel ir kaada cosmo daama palikusi kura atceras manus pirmos blogus.Tapec prieks dzirdet no Tevis (l) Nee man jua tas sak likties mulkjigi bet starojums tikai un vienigi aug. Un ta vien liekas,ka tuvakajaa laikaa nekur nepazudiis. Naakam nedel mana Mr braalja lielaa diena - kaazas. Tapec visiem mums apkart tagad uz milestibu noskanjots garastavoklis kas vienmer ir patikami. (l) Es ''Best Man'' runu esu dzirdejusi jau kadas 15 reizes bet katru reizi dzirdot zinu - man labak likt udensnoturigo skropstu tushu - jo asaras buus :-D Paldies Tev Sunce par visiem forshajiem vaardiem. Mans riits pavisam noteikti shodien ir iesaacies ar lielu smaidu uz sejas (l)
12.10.2011 13:19 | saite | Atbildēt

+0
Sveika, cheeky - starojošā meitene ar fantastiskajām acīm! :D Prieks redzēt, ka starojums nekur nav zudis (lai gan bildē paslēpts aiz saulesbrillēm! :D :D ) un neskatoties uz nopietno amatu un nopietnajām attiecībām Tu tik un tā esi un paliec smaidīga! :D
Apsveicu ar darbu - izturību un pacietību un tā tik turpināt!!! Prieks par Tevi!
Kas attiecas uz Tavu otro pusi - tici vai nē, bet es joprojām atceros Tavus pirmos blogus par iepazīšanos ar Tavu Mister.. :D :D Un man ir ārkārtīgi liels prieks, ka tas viss ir izvērties par izcilu piedzīvojumu Tavā dzīvē un es novēlu, lai tas nekad nekad nebeigtos! Var tikai pateikt lielu paldies viņam - tam, kurš dara Tevi laimīgu - par to, ka viņš bija tik neatlaidīgs un mērķtiecīgs! :D Ak jūs, bučmūlīši.. :D :D
12.10.2011 12:18 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits