Kāpēc mēs bojājam savas attiecības? Tas būtu tas pats,kas paņemt lāpstu un izrakņāt dobē visas skaisti ziedošās puķes. Tā taču mēs nedarām! Tad kāpēc ir jāposta attiecības?
Emmanuelle - super vārdi: vīrieti mēs neizmainīsim, varam izmainīt savu attieksmi pret viņu :) Ar tādu domu arī dzīvoju, tikai nepratu to noformulēt :) paldies Tev :)
Man arī vnm bijis uzskats, ja mevaram otru cilvēku pieņemt tādu, kāds viņš ir (protams, nerunājot par alkoholiķiem un sievu sitējiem), tad mēs viņu nemīlam un tā jau ir mūsu problēma.
Mini-es ari biezi domaju ,ka vaina nav tikai musos,bet atceroties savu "smadzenu skalosanas" 3 dienu teninu! Gribu teikt ,ka ta skolotaja labi pateica-jums sievietes jasak mainities pasam...nemaz nevar pielaut to "kapsanu uz galvas"!
To virieti mes noteikti neizmainisim-mes varam izmainit savu attieksmi pret vinu.Ja nevaram pilnigi pienemt ,tad SVEIKI! |-)
Puķēm tāpat kā cilvēkam vaja ēst-apliet,uzmanību-apkopt,izravēt. Bet ne vienmēr mēs sievietes esam vainīgas. Šo jautājumu es šodien savam vīrietim uzdevu,kapēc Viņš posta visus skaistos 10 gadus.
Es saprotu, ka puķes vajag kopt, bet cik nav bijuši gdījumi, kad viens no pāra cenšas, taču otrs, atvainojos par izteicienu-kakā dvēselē. Puķes nekakās dvēselē, ja tās kops, bet cilvēks gan to mēdz darīt, tur tā atšķirība. :)
Es atkal iedomajos,ja pukes nekopjam ,nelaistam -tas novist!Man puku poda sastaditas garsvielas-es katru dienu apcubinu,parunaju...ta varetu teikt! :-P Ar attiecibam tiesam ir tapat-japiestrada ,lai rezultats butu labs! :-)
Abalone - tieši otrādāk - ļoti labs salīdzinājums. Varbūt arī puķes nerunā, neprasa ēst, taču viņām tik un tā vajag gan ēst, gan to, lai ar viņām parunā, jo bez tā viņas novīst un paliek nesmukas. Neesi iedomājusies, ka ar cilvēkiem (2 gab.) Tā arī var būt - cilvēks arī dažkārt neprasa, lai ap viņu čubinātos, lai ar viņu runātu, samīļotu, utt. bet tas nenozīmē, ka viņam to nevajag! jo bez tā visa attiecības aiziet bojā... :)
Apšu beka - uz šo jautājumu katram atbilde ir jāmeklē pašam sevī... Jo nav vienotas receptes, kā nebojāt savas attiecības! :)