Neliels lūgumiņš pēc palīdzības.

26.08.2011, bubble_toy
Sveikas mīļās meitenes, man jums ir neliels lūgums pēc palīdzības. Svētdien ciemos brauks sen neredzēts puisis un nezinu ko lai liek galdā. Nau jau tā ka nemāku taisīt ēst, bet šoreiz tiešām nezinu ko, lai tādu uztaisa. Negribās neko tādu šiku, lai baigi izceltos un neko tādu, kas parādītu, ka vispār neko nemāku :D Nekādas baigās vakariņas netaisos taisīt, jo nemaz arī nesanāktu laiks, svētdien man vēl pa dienu jāstrādā, bet kaut kādas nelielas uzkodas gan derētu. Būtu jauki, ja jūs man palīdzētu ar kādu padomu :)

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Paldies Emmanuelle, laikam tā ar būs jādara, vismaz neaizņems arī daudz laika ar visu to gatavošanu.. :D
27.08.2011 19:45 | saite | Atbildēt

+0
Ja tu strada picerija -nem vienu tadu picu ,kur gala ieksa :-P un tici, draugs bus priecigs :-) !Tie viriesi tadi divaini -mes kadreiz domajam ,ka uztaisit ,labak pasniegt,bet viniem viss saistas ar to galas gabalu-tiesi ta...viniem visi tie naski utt ,vispar neinterese-kartigs galas gabals ar mazliet piedevam ,un beigta balle-ne vini saprot ,kas taja smalkaja merce ieksa neka...!Varbut ir dazi iznemumi,bet no manas pieredzes tiesi tada bilde! :-D
27.08.2011 06:17 | saite | Atbildēt

+0
Santaa1 - liels paldies par ideju, bet tā kā pati strādāju picērijā būs diezgan smieklīgi, ja arī mājās izcepšu kādu picu :D Saulesbrille - liels paldies, noteikti pamēģināšu, izklausās vienkārši debešķīgi garšīgi :-) (l)
27.08.2011 04:20 | saite | Atbildēt

+0
Apcep gabaliņus uz pannas. Ideāli, ja ir, tad pieber garšvielu maisijumu vistai. Tad ieslēdz cepeškrāsni uz 180 grādiem. Bļodā sajauc saldo krējumu ar vienu tēj/k graudaino un vienu tēj/k parasto sinepju. Pievieno arī 1 tēj/k bez kaudz ar sāli. Var pieliet vienu ēd/k soju. Lai tā mērcīte nebūtu galīgi sķidra, atsevišķā trauciņā sajuc nedaudz auksta ūdens ar pus tēj/k miltiem. Kārtīgi samaisi un pielej mērcei. Pierīvē klāt krievijas vai holandes sieru. Tad ņem cepamtrauku, ieliec vistas gab un uzlej mērci. Cep 10-13 min. Klāt pievāri paciņu basmati rīsus. Klāt varat dzert ideālā gadījumā baltvīnu. Nenormāli garšīgi. ņamma. Lūdzu :-D ;-)
27.08.2011 00:45 | saite | Atbildēt

+0
Zini, ko vari uztasīt? Ir ļoti garšīga vistiņa, ko es reizēm taisu. Vienkārsi, bet tajā pašā laikā diezgan smalki un garšīgi.
Tātad nopērc vistas filejas, uz 2iem kādas 3-4, saldo krējumu 100 ml. Un anģļu sinepes (graudainās), krievu sinepes (parastās). Un sojas mērci vajadzēs, bet var iztikt.
Tātad sagriez vistas fileju vid lielos gabalos.Vienu fileju kādos 4 gabalos.
27.08.2011 00:39 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Tu vari mājās uzcept picu, būs garšīgi un sātīgi! :)
27.08.2011 00:29 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits