Vai tu pazīsti pati sevi?

25.08.2011, graviaa
Cik ir cilvēku, kuriem tu patiesi vari uzticēties? Uzticēt sevi visu, kā atvērtu grāmatu.. izlikt visas savas dziļākās sirdssāpes kā uz paplātes? Iespējams, ka man ir paveicies – man tādi ir divi. Mamma un labākā draudzene. Cilvēki, kuri ar mani ir kopā tādēļ, ka es viņiem patīku kā cilvēks.. kuri mani neizmanto, kuriem no manis nekas nav vajadzīgs. Cilvēki, kuri uzklausīs un atbalstīs. Klusībā nepriecāsies par manām neveiksmēm. Nestāstīs to tālāk citiem. Un tomēr es nevienam no viņiem nespēju atklāt sevi visu, līdz galam. Neapzināti, pat ar šiem tuvākajiem cilvēkiem, man ir maska. Man ir jābūt stiprai, neatkarīgai, apmierinātai un optimistiskai. Ir jābūt...bet kāpēc? Kurš man to ir licis? To visu esmu izdomājusi es pati. Es nemaz neatļauju sev aizdomāties par to, vai tiešām es esmu stipra, apmierināta ar dzīvi. Es neatļauju sev būt pašai. Es to visu krāju sevī, pat nepamanot. Un tad, dienā, kā šī, es attopos, ka ir grūti elpot. Ka es pati sevi nepazīstu. Ka nespēju atklāties nevienam...tikai pati sev.

Komentāri [9]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
man ja godīgi tā ir bijis vairākas reizes, pat tad kad aizgāju strādāt uz jaunu darba vietu. Pirmo dienu strādāju kopā ar meiteni, kuru vispār pirmo reizi redzu. izrunājām tik daudz lietas, ko pat labākajām draudzenēm neuzdrošinājos teikt, palika vieglāk un beigās pat ar šo darba kolēģi esam pat ļoti labas draudzenes. Kas to būtu domājis, ka tā beigās sanāks :)
26.08.2011 01:23 | saite | Atbildēt

+0
Bubble toy-man tiesi ta bija vienreiz braucot vilciena-satiku loti interesantu sievieti un visa cela laika izrunajam visu dzivi-tas bija tik divaini-izrunaties ar pilnigi svesu cilveku un justies tik labi! (l) Lidzigi vispar ,ka Cosmo! :-)
25.08.2011 23:58 | saite | Atbildēt

+0
Man ir māsa, kura mani nekritizē un es varu uz viņas pilnībā paļauties :)
25.08.2011 23:50 | saite | Atbildēt

+0
Esmu no cilvēkiem, kas vienmēr visu patur sevī, bet labu laiciņu atpakaļ nācu pie ļoti laba secinājuma.. Vislabāk savas bēdas ir izkratīt pilnīgi svešam cilvēkam. Biju reiz draudzenes ballītē un netīšām sanāca "sapīpēt" ar kādu meiteni.. tā nu vārds pa vārdam, kamēr izstāstījām viena otrai visas savas bēdas.. Tas nekas, ka šo meiteni vairs otreiz neēsmu satikusi, bet sajūta pēc tā vakara bij lieliska, likās ka vesels akmens novēlies no pleciem, jo ar svešu cilvēku vienmēr ir bijis vieglāk parunāt.. Šeit protams neiet runa par uzticēšanos...
25.08.2011 23:44 | saite | Atbildēt

+0
Šobrīd ļoti uzticos (nebaidos teikt, ka pilnībā uzticos) savam vīrietim. Citādi nemaz nevarētu, nemācētu un negribētu.
25.08.2011 21:58 | saite | Atbildēt

+0
Gribeju pedinas likt vardu "Cilat"! :-)
25.08.2011 02:32 | saite | Atbildēt

+0
Saja lauliba esmu ieverojusi,ka jutos labak,ja neatklajos pilniba-esmu nocietinajusies |-) !Pilnigi skaidri zinu,kadas temas nevaru cilat ar "viru"-sakuma bija loti gruti,tagad esmu iemacijusies savaldit sevi!Esmu sapratusi vienu svarigu lietu,ka stridi ,nesaskanas tikai dara launumu attiecibam!Daudz labak ir kadreiz pakluset,pardomat visu ta mierigi pasai pie sevis!Viegli nav,ipasi ja biezi domas aizcelo talu -pari okeanam! :-)
25.08.2011 02:30 | saite | Atbildēt

+0
Maz ir cilvēku, kuriem var uzticēties. Ir nācies vilties neskaitāmas reizes. Tādēļ arī liekas, ka vieglāk ir dzīvot nevienam neuzticoties.. tomēr cilvēks tā ar laiku nocietinās....varbūt ir vieglāk, un tomēr ir nepieciešams kādreiz tā no sirds izrunāties ar kādu.. bet tu attopies, ka nav neviena, jeb precīzāk - tu to vienkārši nespēj.
25.08.2011 01:53 | saite | Atbildēt

+0
Pedeja laika daudz par to domaju-aiz muguras viena lauliba , tagad jau otra !Es varu teikt ,liekot roku uz sirds ,ka tads bija mans pirmais virs,kuram vareju uzticet visu-vins man bija pilnigi viss! :-) Te butu jautajums -ka var izskirties no cilveka ,kas ir bijis pilnigi viss-es ari nesaprotu pati ka?
Laikam cilveks ir tads jocigs radijums ,ka visu laiku vajag kaut ko vairak ,labak utt.Tagad noteikti palieku pie domas,ka nevajag nevienam atklaties pilniba,varbut pareizak butu teikt,nevajag domat ,ka kadam musu zelas,sirds kratisana ir loti nepieciesama...Es pedeja censos ieturet tadas loti neitralas attiecibas ar draugiem un radiem-liekas vieglak dzivot |-) .Laikam ir pienacis tas laiks ,kad vairs neanalizeju,vai patiku cilvekiem ,nepatiku un kapec...laika teresana! |-) Protams ,man patik ,ka saka ko labu,"uzprisina"-tomer nemekleju to isto atbildi vairak-vai tiesam domaja no sirds,vai teica tikai pieklaibas pec! |-)
25.08.2011 01:47 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits