Kā būt...

12.08.2011, jealousy
Sveikas! Jā... rakstīšu par mīlestību! Par mīlestību, kura nav iespējama pat pie teiciena - nekad, nesaki - nekad! Kaut šoreiz tā būtu! Cik ļoti sāp, ka nekad nebūšu ar viņu kopā. Cik smagi ir dzirdēt viņa balsi, redzēt viņu smaidam un zināt, ka esmu palaidusi savu iespēju garām... Kā būt? Kā nedzīvot sapņos, bet pieņemt skarbo realitāti? Kā nedomāt par viņu? Kā saņemt sevi rokās? Spēju domāt tikai par viņu... un cerēt, ka atkal izdzirdēšu viņa balsi... un sagaidīt otro iespēju...

Komentāri [3]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Man šķiet, ka Tu neēsi vienīgā, kura ir nonākusi šādā situācijā.. 100% katrai no mums tā ir bijis, ja vēl nav, tad noteikti, ka drīz būs... Kā gribētos Tev izteikt kādu padomu un palīdzēt, bet pati esmu jau pāris gadus šādā situācijā un vēljoprojām nesaprotu kā lai tiek no tā visa vaļā... :-(
19.08.2011 02:10 | saite | Atbildēt

+0
tas notika ar mani ari ,bet ziniet ko . piekast tos kas nav jusu verti . tagad esmu satikusi ko labaaku . un ticat vai nee . jus to aizmirsisiet ar laiku :-) esat stipras . vienmeer ir kautkas vairak un labak .
13.08.2011 20:57 | saite | Atbildēt

+0
laikam būsim radniecīgas šajā situācijā.
tas nav un nebūs viegli. ir pagājis gads un es tam vienkārši netieku pāri, cenšos veidot attiecības ar kādu, bet vienmēr ir kāds šķērslis. jau tik tālu notrulinājusies esmu, ka vairs jau nemaz it kā nesāp, viss ir saprasts un piedots, bet tomēr . .nevar un nevar...
12.08.2011 02:07 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits