Atmiņas.

08.08.2011, lil_minka
"Tu viņu pazīsti?" tūkstošiem atmiņu paskrien garām, bet es tikai nočukstu: "Vairs NĒ!" Tā šķiet pati grūtākā lieta, ko izdarīt, bet tev tas ir jāizdara, jāizmirst čalis, kurš ir aizmirsis tevi ! Un, kad tu to izdari, dzīve kļūst skaistāka ! :)

Komentāri [7]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Nē, mīļās meitenes, tas ir iespējams, bet ir jāpacenšās. Precīzāk ir jābeidz par viņu domāt un nevis vienkārši jābeidz domāt, bet patiešām JĀBEIDZ DOMĀT!!! tas palīdz. No sirds iesaku. :) Man pagāja ilgs laiciņš (6 -7 mēneši), bet tomēr beidzot izdevās! Tagad iedomājoties par viņu smaidu un esmu laimīga, ka esmu viņu satikusi un vēlu viņam visu to labāko bez nekādiem sirdsapziņas pārmetumiem ! :)
08.08.2011 21:54 | saite | Atbildēt

+0
nu tā jau ir, tā kā nāksies man vēl pāris gadiņus pamocīties! :-)
08.08.2011 19:37 | saite | Atbildēt

+0
Neiespējami. To var pārlasīt tikai, lai piedabūtu sevi no rītiem kāpt no gultas ārā, jo.."kaut kad taču būs labi un dzīve atkal skaista."
08.08.2011 19:20 | saite | Atbildēt

+0
Variet lasīt vai nelasīt, tāpat neaizmirsīsiet. :)
08.08.2011 17:54 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
man arii viss shitas buutu jaalasa un jaalasa un jaalasa.... lai sridij beidzot tas pielec:(
08.08.2011 17:30 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Man šito vajadzētu pārlasīt vēl un vēl, un vēl!Es tiešām ticu, ka man tas sanāks, lai dzīve beidzot kļūst normāla! ;-)
08.08.2011 17:10 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Dzīve patiešām kļūst skaistāka!
08.08.2011 15:32 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits