Draudzība ar Derīguma termiņu.

21.06.2011, Annija6
Šodien daudz domāju par draudzību. Pavadīju patīkamu dienu kopā ar savām mīļajām. Tā nejauši aizrunājāmies par pagātni, par savu Pirmo BFF /labākā draudzene uz mūžu/. Cik no jums vēl attcerās savu Pirmo draudzeni, ar kuru jūs runājat par to kā precēsieties vienā dienā, un abas vilksiet mugurā vienādas kleitas.Runas par to kādi būs jūsu bērnu vārdi,un pārejie sīkumI. Bet pats savarīgākai, vai jūs attceraties to sajūtu , kad likās ka nekas jūs nekad nevar šķirt ? Vispār tad pat tāda doma neienāca prātā. Es nesaprotu kā mēs to pieļaujam , kā mēs vispār uzdrīkstamies attļaut kādam kas kadreiz ir bijis tik nozīmīgs pamets savu dzīvi? Daudz domājot par šo tematu, ik pa laikam, es izvirzu teoriju. Draudzībai ir Derīguma termiņš. Skan diezgan muļķīgi, ja to pagriestu otrādāk tad sāk ka mēs esam kaut kādi izmantotāji. Bet tā padomājo, bija kāds iemesls kpc es attsvešinājos no savas draudzenes, kas tajā brīdi man bija kā māsa. Kāpec dzīve nevar būt kāda vienkārša lieta , piemēram, draudzība? Kāpec viss ir 'tik sarežģīt i ?

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
Hmm, man bērnības labākās draudzenes joprojām ir manas tuvas draudzenes un mēs joprojām satiekamies vismaz pāris reizes gadā lai papļāpātu un satiktos un tā.. Protams, ka nevar tik bieži satikties, bet saikne nav zudusi :)
Saglabāk draudzību - tas nav viegli, tā ir māksla.
28.06.2011 02:01 | saite | Atbildēt

+0
Mana pirmā un īstā draudzene joprojām ir man blakus. Kā mēs pašas smejamies, mēs viena otru pazinām pirms piedzimām, jo mūsu tēti bija labākie draugi pirms mums. Mēs piedzimām ar septiņu mēnešu starpību un tas ir bijis vienīgais atsevišķais laiks mūsu divdesmit. Viena bērnība, viena skola, viens sols, vieni draugi, vienas domas vienlaicīgi! Viņa man ir kā dvīņumāsa, tikai mums nav ne kripatiņas līdzības, bet tā jau saka, ka pretpoli pievelkas! Mēs varbūt neprecēsimies vienā dienā un vienādās kleitās, bet to, ka viņa būs galvenais cilvēks jebkurā manā dzīves situācija, to es zinu gan!
Mums derīguma termiņš nav... :-P
22.06.2011 23:11 | saite | Atbildēt

+0
Man bija 2 bērnības labākās draudzenes ar kurām draudzība beidzās tīņu gados.. mēs kļuvām pārāk dažādas. Nesen tieši sazinājos ar vienu no viņām un sarunāju tikšanos. Jūtu, ka ir pienācis laiks, lai tiktos un iespējams atkal sadraudzētos! Starp mums ir 6 netikšanās gadi. Viņa dzīvo UK un pavisam drīz jau precas. Mēs arī bērnībā plānojām savas kāzas, teicām, ka būsim viena otrai blakus visos dzīves lielākajos un mazākajos notikumos..bet man ir tik liels prieks, ka tagad jūtu, ka viņa arī grib mani satikt. Arī viņa laikam jūt, ka ir pienācis brīdis, lai tiktos. Otra draudzene..bez viņas mana bērnība nav iedomājama, bet man par viņu bija un ir kauns. Tikties nevēlos, jo mūs saista tikai pagātne.
Pēdējā laikā vispār ļooti daudz esmu sākusi domāt par tiem cilvēkiem, kuri man bija mīļi un tuvi, bet šobrīd nav blakām. Gribās viņus satikt, ko plānoju arī izdarīt šajā vasarā. Tā ir mana apņemšanās.
21.06.2011 12:20 | saite | Atbildēt

+0
Atceros savu pirmo draudzeni-tiesam pirmo! :-) Mums bija 3gadini,gajam ari viena skola (l) !Zel ,ka attiecibas izjuka ,mums apprecoties!Nebija vairs daudz kopiga ,cik atceros! (t) Vispar man patika ,ka viena gudra sieviete teica,ka nekad nevaram garantet ,ka draudziba ilgs visu muzu!Mes tomer mainamies dzives gaita..skatjums uz dzivi,cilvekiem |-) !Man viena draudzene bija no 6g.vecuma lidz pat aizbrauksanai uz Ameriku!Ta ir-vina tagad Vacija!Sarakstamies,bet vairs nav tas! (t)
21.06.2011 02:25 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!