Ar odziņu

31.05.2011, Santa K
Odziņa-kaut kas īpašs ikvienā cilvēkā, kaut kas savdabīgs, vienkārši odziņa. Laikam, jau ikvienam tā odziņa ir, citam lielāka, citam mazāka, bet ir. Draugi paši ir kā odziņas, kas pārsteidz vienkārši esot. Njā, tādas ir manas draudzenes- divas superīgas OGAS. Bet ne jau tur tas suns aprakts. Ģimnāzijas izlaidums, skan daudzsološi, dzīvē kaut kas neliels ir sasniegts, kaut kas neliels ir pabeigts. Prieks, bet ne tikai. Skumjākais jau ir tas, ka ar šo izlaidumu nāksies škirties no tik daudziem lieliskiem draugiem, kurus pazīstu jau no bērnudārza. Brīžiem škiet viņus pazīstu labāk kā sevi. Bet kur gan tagad viņi, kur es. Jā tiksimies, sazvanīsimies, sarakstīsimies, bet kaut kad tas beigsies. Atā bērnība, atā draugi! :-/ Jā, izlaidums jāpriecājas, bet skumjas, nostaļģija, atmiņas nāk un un nāk virsū. Odziņa-superīga kāda cilvēka īpašība. Atā manas ogas un ogi!

Komentāri [2]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
kad man pirms gada bija izlaidums - manas domass bija tieši tādas pašas kā Tev. ir pagājis gads, un joprojām ir tāda saldsērīga noskaņa par aizgāju
so. jā,mēs sazināmies, uzturam attiecības utt.,bet tas vairs nav tas, un par to ir tik skumji :( protams, augstskolā ir jauni draugi, lieliski draugi, bet tas ir savādāk. ehh,laikam vienkārši esmu pārāk nostaļģisks cilvēks - pārmaiņas man patīk,bet ir tik grūti bez tā,kas, tā vien šķiet, ir bijis vienmēr... :-/
31.05.2011 13:24 | saite | Atbildēt

+0
Tik mili uzrakstits! :-)
31.05.2011 02:36 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits