Man vajadzīga palīdzība un padoms:(

09.05.2011, maza_caca
Es pirmo reiz kādam lūdzu padomu, bet esmu izmisumā;(Kādu laiku atpakaļ es satikos ar puisi 3 mēnešus. Bet izšķirāmies, viņs man sāka melot, sāka dzert, bet es nevaru pateikt ka slikti izturējās pret mani. Pēc škiršanās viņš nelika mierā, es sāku satikties ar citu, skūpstoties es domāju par savu bijušo. Izšķiros. Tagad mans bijušai sit man atkal kanti, atzīstas man mīlestība. Saka ka mīl mani un sliktākais, ka es pati viņā esmu iemīlējusie, un labprāt pateiktu jā, bet nevaru jo man bailes kā reaģēs mani vecāki, jo pēc sķiršanān īpaši mamma aizliedza ar viņu kontaktēties un tas ir tik sāpīgi. Jā viņš nav nekāds labiņais, bet man ir labi ar viņu kopā. Ko lai es daru:( sakiet lūdzu;(

Komentāri [3]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
Piekrītu Mangijai, ka reiz izbeigtas attiecības atsākt var tikai tad, ja iepriekšējie iemesli vairs nav aktuāli vai tiešām esi mainījusi savas domas par tiem.. Ja nē - tiešām nav vērts.. Lai gan - katram jau uz saviem grābekļiem jāsakāpj un piere jāapdauza.. ;) Baudi dzīvi!
14.05.2011 21:40 | saite | Atbildēt

+0
Vārdi, "viņs man sāka melot, sāka dzert", padara uzmanīgu. Kam Tev savos 17 tādas problēmas? Labāk pievērsies vasaras baudīšanai brīvas meitenes statusā (l)
10.05.2011 14:25 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Pirms atsākt attiecības, jāatceras, kāpēc izšīrāties pirmo reizi. Varbūt es kļūdos, bet šķiet, ka viņš nav no tādiem, kas mainās. Tev jāizvērtē, vai tas ir to vērts, ja ir, tad tikai uz priekšu!
09.05.2011 22:10 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits