Never miss a chance to dance...

27.04.2011, mangija
Šodien gāju pastaigāties pa sen jau zināmu ceļu. Esmu šos putekļus minusi jau kopš bērnības- toreiz gan basām kājām... :-P Vienmēr man paticis pa to staigāt, jo es tā varu pārdomāt dzīvi. :-/ Venkārši iet un domāt, un tā vairākas stundas, precīzāk, kilometrus. Nekas jau tā īsti nev mainījes- ainava tā pati. Arī suņuks mani nemainīgi uzticīgi pavada... Citāda laikam esmu kļuvusi es pati. Senās atmiņas nu ir izbalējušas, tas, kas agrāk izsauca īstu tauriņu deju vēderā, tagad liekas vienaldzīgs. :-| Saka, ka atmiņas mums nevar atņemt, bet var... :-( Lietas izbalo, cilvēki, kurus agrāk tik labi pazinām, kļūst par neskaidriem zemapziņas tēliem. Laikam jau bijušajam vairs nav nozīmes. Visam ir iemesls. Viss zūd, bet kādu dienu būs tieši tā, kā jābūt. Jāturpina dzīvot un jāapsola sev, ka atlaidīsi vaļā pagātni... ;-)

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Man bija loti gruti,kad biju majas -pirmo reizi pec skirsanas un redzeju visu veco iedziviti...nenormali saku raudat!Viss ta atnaca vala (t) Taja pasa laika ari sapratu ,ka vira draudzene visu jau sakusi iekartot pec savas gaumes-it ka nomierinajos,bet tomer, tas bija tads loti sentimentals bridis!Atminas!
28.04.2011 02:34 | saite | Atbildēt

+0
Ak, jaa. Man ir taapat. Staigaaju pa vietaam kur nesen gaaju ar savu, nu jau bijusho draugu, un raudaat gribas. Shausmiigi domaat ,ka nekad nebuus kaa bija, ja tu tik ljoti miili to cilveeku. Lietas mainaas, bet citreiz ir taa, ka to TIK ljoti negribaas.
27.04.2011 23:44 | saite | Atbildēt

+0
Es esmu sapratusi, ka nekad nebūs, kā bja. Lai arī, cik ļot censtos, bjušo neatgriezīsi! Diemžēl...
27.04.2011 01:15 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Jā.Tieši šobrīf pagātnes atlaišana sagādā vislielākās grūtības. Ik stundas uzmācas doma:bet varbūt nevajag mēģināt atlaist? Varbūt tai ir jāpaliek un jāžūžo mani tik ilgi,kamēr vien es emu...? Bet tās ir mocības un naiva cerība,ka pagātne nokļūs nākotnē.
27.04.2011 01:10 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits