Skolotājtipa sievietes.

16.04.2011, Late
Ir diezgan daudz šādas sievietes skolotājas. Daļa vīriešu no viņām bēg kā Velns no krusta, bet izvēlas viņas tikai vīrieši ar mazohistiskām tieksmēm. Es tā jau skolā pacietu šo 12 gadu (cik nu kurš mācījies) murgu ar mācīšanu un audzināšanu, jau gadiem centos no tām važām izrauties, bet te nu man dzīves ceļā iestājās vēl viena, kas nu tagad ņems un mani skolos – zeķes jāsaloka tā, neēd pie datora, nenašķojies starp ēdienreizēm, tev būtu nopietni jāizanalizē šī mūsu attiecību problēma etc. Skolotājtips ir ļoti līdzīgs mammām, bet ar mammu vismaz nav jāpavada turpmākā dzīve pēc 20+ vai jāguļ vienā gultā. Un mammām tīri labi patīk šādas dēliņa draudzenes, jo nu ņems un pārtaisīs manu dēlu beidzot par cilvēku. Nē, bet tomēr ir arī mātes, kuras tādas sievietes neieredz ne acu galā un nemaz negrib, lai dēļu šādi ņem un pāraudzina, jo pašas viņu ir izaudzinājušas vislabākajā kārtībā. Sievietei piemīt šis sindroms, tad sanāk, ka vispirms meklē sev vīramāti un tad vīru, jo var gadīties, ka vīrs Tevi brīnumainā kārtā pieņem, bet vīrieša māmiņa i nedomā ļaut Tev te mācīt pašas dēlu un vēl mazbērnus. P.S.Šodien nav pirmais aprīlis, bet taisnības te nav tāpat. P.S.S. Piemērotu foto interneta resursos neatradu.

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Grozi kā gribi, bet diviem cilvēkiem dzīvojot kopā, viņi viens no otra pārņem (var teikt arī - iemācās) dažādas īpašības, pieradumus, ikdienas lietiņas, utt. Tāpēc jebkurā gadījumā sanāks, ka dēls pēc kopdzīves ar meiteni mainīsies un māte tur neko nevarēs iesākt! Tāpēc jau tā ir viņa (dēla) dzīve! Es savai vīramātei arī nepatīku, viņa uzskata, ka esmu izskolojusi viņas dēlu pa savam prātam jau pirmajās tikšanās nedēļās, kamēr vēl mēs bijām tikko pazīstami! Un viss tikai tāpēc, ka viņš izvēlējās rīkoties pēc savas sirds, nevis viņas prāta! :)
Kas attiecas uz to pirmo pusi - ak jē, cik tas skanēja bērnišķīgi - murgs ar mācīšanu un audzināšanu! :D Man būtu daudz ko teikt.. :D Bet tad jau es izklausītos pēc tās "skolotājtipa" sievietes.. :D Lai gan - es jau laikam dažkārt tā arī izllausos.. :D :D
18.04.2011 12:41 | saite | Atbildēt

+0
Man liekas ,ka esmu nonakusi "mammas" rokas atkal! :-D Kadus gadus atpakal runaju ar savu draudzeni-psihiatri! :-) Vina teica,ka ta esot ar virieti,kurs zaudejis sievu...Vinam ir nenormalas ,gandriz patologiskas bailes pazaudet mani ari!
Es loti daudz esmu no vina macijusies labu-ta ari taisniba,bet kadreiz man loti gribas pateikt-nem vienkarsak!Ipasi gadijumos ,kad iznak celot-ta veseliga esana ,piemeram, nevar but pilnigi 100% !
Es tiesam nespeju savai mamminai pateikt-es nevaru est tavas ceptas kotletes,jo par treknu...es varu neest lielu kukas gabalu! :-D
16.04.2011 23:02 | saite | Atbildēt

+0
Emmanulle, gaidīju no Tevis kādu atsauksmi. :-) Paldies. Tev sanāk,ka vīrs Tevi māca? :-D
16.04.2011 22:38 | saite | Atbildēt

+0
Man patika :-) !Interesanti pateici par draudzenem-ta jau ir-ja mammama nav iemacijusi,tad sieviete iemacis,bet tiem viriesiem tiesam jabut ar specigu nervu sistemu,vai mazohistiem,ka teici! |-) Man liekas,ka man tagad ir otradi :-D
16.04.2011 20:38 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits