Par zīmēšanu…

13.03.2011, karinchuk
Iedvesmojos no Sallij! bloga un atcerējos tos laikus, kad zīmēju. Bija laiki, kad bez tā nevarēju dzīvot. Bet nu ikdienas raizes aizēno vēlmi atkal ķerties pie zīmuļa. Vienmēr man ir patikuši melnbaltie zīmējumi un laikam mans “zīmējumu uzplaukuma laiks” bija Francijā. Nezinu kāpēc… Varbūt tā atmosfēra - puķu smarža pavasarī, baznīcu zvani, dvesma, cilvēki – tas viss iedvesmo zīmēt un aizmirsties… Un kā ir ar tevi? Vai dažreiz skumsti par to, ka vēlies kaut ko izdarīt, bet visu laiku atliec uz citu reizi un neizdari? P.S. Šo uzzīmēju pēc gandrīz gadu ilgās cīņas ar sevi – visu laiku gribējās, bet vienmēr nebija laika. Taču vienu brīdi noliku visus darbus malā un uzzīmēju ;-)

Komentāri [7]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
(s) 8-) 8-) :-) 8-) 8-) (t) (l) |-) :-O
25.11.2011 22:42 | saite | Atbildēt

+0
Sallij!, šo uzzīmēju, kad bija eksāmenu sesija maģistratūrā, bet pasūtīju visu pie velna un zīmēju. :-P Un par arhitektūru - man tētis un vectētiņš studēja ;-)
13.03.2011 19:03 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Ariela, Tu mani tagad sakārdināji - es gribu zīmēt! Bet nevaru - kursa darbs jāraksta, šaize. :-D
13.03.2011 18:53 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Meitenes jus abas tik labi zimejiet :-) !Kadreiz cilveki pat sasniegusi karjeru maksla, sak kaut ko citu-mana Parizes draudzene saka pavisam ko citu macities!Man prieks ,protams, par to ari,bet vina bija -ir ,tik laba maksliniece!Ta jau laikam ir-ar makslu nevar pavilkt -loti liela konkurence!
Tagad zinu -maniem darbiniem ir kritiki-fors!!! (l)
13.03.2011 18:29 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Nē, es gribēju studēt arhitektūru, bet dažus mēnešus pirms iestāšanās eksāmeniem salauzu roku, ne viss bija gludi, roka sāpēja un zīmēt vairs nesanāca. :-( Nu jā, un neiestājos, iestājos citur. Šeit arī patīk, bet nu... Roka ir pārgājusi un zīmēt vēlme atgriezusies, tikai daudz kas jau aizmirsts, jātrenējas, lai sanāktu labi. :-)
13.03.2011 18:19 | saite | Atbildēt

+0
Paldies Sallij! ;-) Sorry par ziņkārību, bet vai savas studijas/karjeru esi saistījusi ar mākslu? Pazīstu pāris cilvēkus, kas fantastiski zīmē, bet studē pavisam ko citu :-/ Kāpēc tā? :-(
13.03.2011 17:58 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Skaisti! :-) Zīmēt - tas ir TIK forši! (l)
13.03.2011 17:40 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits