Aizgāja. Neapsolīja atgriezties...

07.03.2011, karinchuk
...atstājot ar tirkīzzilo saderināšanās gredzenu, atmiņām par visu slikto, ko nevar labot un visu labo, ko nevar atgriezt... Viņš piederēja pie tiem vīriešiem, kas aiziet nepasakot ne vārda... Viņš nobijās... Es arī nobijos...nobijos, ka šis solis ietekmēs visu manu dzīvi, nobijos no rutīnas, kas mūs sagaida, nobijos no atbildības, bet es tiku tam pāri. Viņš nē. Es mēģināju viņu aizmirst, bet mēģināt aizmirst to, kuru mīli ir tas pats, kas atcerēties cilvēku, kuru nekad neesi redzējusi. Tu vari paslēpt visas fotogrāfijas, saplēst mīlestības vēstules, bet no sapņiem naktīs viņš nepazudīs... Mani izglāba...balets... katrs solis iedvesmoja mani dzīvot tālāk... tas palīdzēja nesalūzt...vismaz uz kādu brīdi... ...pēc četriem mēnešiem viņš piezvanīja. Viņš nepalūdza piedošanu, bet ...viņš palūdza manu roku... Bet...es atgriezos pie manas pirmās mīlestības... Mīlestības, kas man nenodarīja pāri...baleta... P.S. Vai pastāv "piedošanas robeža"? Kad vajadzētu piedot un atjaunot attiecības un kad nē?

Komentāri [11]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
es vnk aizmirsu,ka Tas ir tavs blogs:D :D :D... bet tad atcereejos:D
10.03.2011 00:23 | saite | Atbildēt

+0
:-D es padomāju, ka tu neizlasīji ierakstu līdz beigām ;-)
10.03.2011 00:21 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
ariela,sorry:D..pati atbildeju uz savu jautajumu Tev:D
09.03.2011 23:01 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
ariela un atnaaca atpakalj arii?:D
Cacina-lasi atbildi no nika-princesuzzirna..sanaaca miseeklis ar nikiem:D
09.03.2011 22:23 | saite | Atbildēt

+0
to dolchuks:
man bija līdzīgi - nekāda kontakta četrus mēnešus pēc gandrīz 2 gadu attiecībām.
09.03.2011 20:59 | saite | Atbildēt

+0
cacina,neredzeeja kopiigu nakotni vairs:D..taads bij galvenais formuleejums:D..bet kopuma tur bij i finanses,i daudz kas cits... esam kopaa jau atkal gadu...pirms tam izskjiiraamies peec gandriiz diviem gadiem... protams,visi dotie solijumi no abu pusem netiek ne suuda njemti veeraa,bet kaut kaa dziivojam kopaa..gribu kaazas:D
09.03.2011 00:24 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
dolchuk, kāpēc izšķīrāties?
un cik ilgi nu jau esat kopā?
08.03.2011 19:53 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
maneejais ar aizgaaja..atstaajot gredzenu uz plaukta... triis meeneshus no vinja puses nekaada kontakta un tad peekshnji uzradaas...es nedomaadama panjeemu atpakalj... esmu laimiiga... kaut gan soliiju sev,ka nekad nenjemshu vinnu atpakalj,bet sirds izdarija pati savu gajienu...
08.03.2011 15:12 | saite | Atbildēt

+0
Tomer jutu ,ka tu esi profesionala balerina!Vairakus gadus atpakal satiku jaunu sievieti ,kura bija pienemta Sanfranciko baelta trupa-man bija ta iespeja runat ar vinu-tik kolosala meitene -atceros!!! (l)
08.03.2011 00:50 | saite | Atbildēt

+0
to emmanuelle:
Profila bildē neesmu es - šo smuko bildi man nosūtīja draudzene, sakot, ka, ieraugot to, uzreiz iedomājās par mani, turklāt sieviete bildē viņai ļoti atgādina mani. Man ir bildes à la de ballet, taču baidos likt šeit, jo kāds var mani atpazīt un pazūdīs anonimitāte :) (Bet noteikti kādā blogā ielikšu! ;))
Par to piedošanas robežu - vēl joprojām neesmu īsti sapratusi priekš sevis, kur tā sākas un kur tā beidzas...
07.03.2011 20:52 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits