honey, what's up?

27.02.2011, Laura67
Sveikaass! :-D Kā jums klājas? kas jauns noticies? Heh, man šī nogale bija... jauka. :-D Un pats dīvainākais. ka iepazinos ar puisi- internetā! es, vispār, personīgi esmu pret tādām lietām, nu nezinu kāpēc, bet vienkārši neliekas , ka var visiem uzticēties internetā. bet viņš likās, tāds jauks, un diezgan simpātisks. :-) Moš, pat satiksimies. :-P Un ko jūs vispār domājat par sapazīšanos internetā? Jūs piekristu satikties? ;-) nu jā.. šeit ir mana šodienas dziesma (l) , ļooti iepatikās -pēdējā laikā- - http://www.youtube.com/watch?v=C-nceVbsM-o noklausaties ;-)

Komentāri [3]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Bet nu velu tev veiksmi saj jaunaja pieredze un iespejamajas attiecibas, vinalga-draugs/vestuldraugs vai,kas cits (l)
28.02.2011 04:54 | saite | Atbildēt

+0
Bet nu velu tev veiksmi saj jaunaja pieredze un iespejamajas attiecibas, vinalga-draugs/vestuldraugs vai,kas cits (l)
28.02.2011 04:54 | saite | Atbildēt

+0
isteniba, kadreiz biju loti noraidosa, varu teikt, ka pat joprojam nedaudz esmu tada, bet tomer, kad esmu kapusi pari saviem principiem un garlaicibas makta atbildejusi svesam personam uz vestulem draugiem.lv,esmu ieguvusi tikai draugus. Man ir labakais draugs 4-5 gadus,ar ko es iepazinos tada veida. Ari mans ligavainis mani atrada sai portala,ari pirma milestiba. :-D Tas vispar ir amizanti, jo visi sie svarigie cilveki ir iepaziti caur internetu,kur es censos ignoret cilvekus,ko nepazistu. :-D
28.02.2011 04:52 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits