procesā

14.12.2010, Liene Polakena
mani nomoka dilemma.. kastītē plauktā stāv bijušā drauga dāvināts gredzens, kura aptuvenā vērtība ir LS 20.. tas nav saderināšanās gredzens, vnk dāvana.. prātoju, varbūt gredzenu pārdot, tad no tā vismaz būs kāds labums. Ja es gredzenu atdotu atpakaļ, bijušais droši vien tāpat to pārdotu vai nobāztu kkur kaktā. Un valkāt gredzenu, kaut tas ir ļoti skaists, man ir neērti, jo visu laiku tad uzmācas atmiņas.. ko jūs darītu?

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Es gan nēsāju,man ļooooti viņš patīk,un nemaz netaisos nevalkāt.Un nekādas atmiņas baigās nav:) Ja nu tikai atceros superīgo pasniegšanas veidu,pasmaidu un eju tālāk :) Bet nu mēs jau 2 gadi kā šķīrušies :)
19.12.2010 13:43 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Man arī viens tāds mājās plauktā stāv. Sen jau stāv. Nevajag pārdot - ja nespēsi nēsāt pati, atdot kādai citai draudzenei, kurai patiks un kura nēsās :)
...un būs no tā gredzene vismaz kādam kaut kāds labums.
16.12.2010 18:20 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Es ar pirms vairāk kā mēneša izšķīros ar savu draugu un man ir viņa dāvinātais gredzens. Un joprojām viņu nēsāju, man viņš patīk. Paturi vien sev gredzenu, ja Tev tagad grūti nēsāt viņu, tad noliec kkur, kur Tu viņu neredzēsi un gan jau pēc kāda laika atkal varēsi nēsāt neiegrimstot baigās atmiņās. :-)
15.12.2010 13:27 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Kas tās pa stulbībām, ka dāvanas jāatdod pēc šķiršanās atpakaļ??? daudzas tā uzskata un dara!
nu es laikam atstātu, lai stāv, pec kāda laika gan jau pāries atmiņas... turklāt, pārdodot tu iegūsi mazu summu, 2kārt pati gredzenu nenopirksi, ņemot vērā, kādas zeltam cenas musdienās...
15.12.2010 00:13 | saite | Atbildēt

+0
paardot-vinjsh gnjau atpakal neprasiis!un ja kko ieminas-saki ka izmet vai pazaudeeji :-D ...
14.12.2010 18:02 | saite | Atbildēt

+0
nu lombarda tu toc 20ls nedabusi....
bet nu pardod, ja tev vins liekas neomoligs
14.12.2010 14:41 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits