Dēmoni

21.11.2010, cosmonaute
Jau nedēļu mani nepamet tas riebīgais slinkums! Skolā lēnām krājas parādi. Un jo dziļāk tajos slīkstu, jo grūtāk sākt kaut ko vispār darīt! Pat tagad, kad varētu sēdēt un mācīties es sērfoju pa cosmo, twiteri un visādām citādām interesantām lietām. Daru visu izņemot mācības un prakses meklējumus. Īstenībā prakse savā ziņā pati ir pie manis atnākusi, jo man piedāvāja praksi kaut kādā mediju aģentūrā. Bet es jau redz gribu nez ko un esmu nomērķējusi uz konkrētiem izdevumiem, kur vēlos praksēties. Nedod Dievs nesanāks! :@ Jau pagājušajā gadā cepos, ka mums zaļajiem studentiem ir jāmeklē pēc iespējas ātrāk veidi kā iegūt praktisku pieredzi. Rezultāts izvērtās tāds, ka es "cepos" savukārt prātīgā kursa biedrene vienkārši lēnākiem soļiem iet un dara! Bet ko man darīt, ka man tik ļoti patīk sapņot un plānot un plānu un sapņu ir ļoti daudz! Laikam būtu jāpieradinās kaut mazliet vairāk darīt un mazāk runāt. Laikam esmu pļāpa :D Nesen izlasīju "Mūks, kurš pārdeva savu Ferrari" u tur bija minēts, ka ja vienu lieto praktizē 21 dienu pēc kārtas tas izveidojas par pieradumu. Velns, cik gan es reizes esmu centusies sevi pie visa kaut kā pieradināt! Pie ūdens dzeršanas, garām pastaigām pie jūras, sporta, visa darīšanas savlaicīgi utt. Pašai par sevi smiekli nāk, jo vislabāk man patīk kaut ko apņemoties, no izlielīt draudzenēm, ka man ir jauna un nozīmīga apņemšanās! Lieki piebilst, ka bieži vien es izgāžos. Un tas mani beidz nost! Liekas, ka neesmu gana laba pati sev. Tie tādi iekšējie dēmoni. :D Bet es esmu pārliecināta, ka tādi ir mums katram.

Komentāri [10]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
man tādā ziņā patīk darbi grupās - tas ļoti palīdz mobilizēties, ka nedrīkst piečakarēt utt, bet sev vienai - dotos solījumus atlieku, pārkāpju ik uz soļa...
23.11.2010 22:44 | saite | Atbildēt

+0
man tieši tā pati problēma.. Es nevaru saņemties darīt to ko esmu pati sev apsolījusi..
23.11.2010 02:35 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
es tevi pilnībā saprotu,bet ar laiku sāku lauzt savus pieradumus un ieradumus, tas ir grūti,bet jābeidz sapņot un jāpaietas tuvāk lai sapņi realizējas :)
22.11.2010 20:25 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Nju sauluk henesy tev iznaks letak neka sampika kaste :-D
22.11.2010 18:26 | saite | Atbildēt

+0
Man patīk mācīties, pat ļoti - bet tikai to, kas man pašai patīk. Pārējo varu atlikt nedēļām ilgi...
22.11.2010 01:27 | saite | Atbildēt

+0
Es atcerejos sevi ari!! :-D Biju ar mieru darit visu iespejamo,lai tikai nebutu jamacas!!!Es vel tagad domaju ,kapec ta bija |-) -tagad tiri labi patik pamacities kados kursos utt! :-)
22.11.2010 01:15 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Ah, mans iekšējais dēmons arī ir slinkums.. Pilnīgi riebjas bet nevaru saņemties. Un pat negribu!
22.11.2010 00:31 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Mēs saderējām uz kasti! :-D Tagad es esmu Hennesy parādā... (t) :-D
21.11.2010 23:11 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
To Salome Domaju ka Moet&Chandon Sampanietis vesela kaste tocna nebutu ari ja aizietu kaste ir 12 pudeles un viena maksa letaka 36 eiro tatad kopa 432 eiro latos tas butu 302 ls 8-) Par salitu :D Bet apnemsanas jau laba :D Es ar nevaru aiziet vienmer uz visam lekcijam , kurnu vel vakaros sedet , kad kajas vairs neturas :D
21.11.2010 22:36 | saite | Atbildēt

+0
Es nesen apņēmos nedēļu būt uz visām lekcijām. Ja es būtu nedēļu (4 dienas, ja precīzi) šo apņemšanos realizējusi, man mājās tagad stāvētu KASTE ar Moet&Chandon,.. bet tā vietā es pirmdienas pēcpusdienā pamodos no zvana: "Man šķiet, ka Tu neesi lekcijā.." (e) :-D
21.11.2010 21:39 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits