klusums pēc vētras

20.10.2010, kiara
Tā „pēcstrīdu” sajūta manī tik ļoti smeldz... tik ļoti nepatīk šī sajūtas, kas paliek manī pēc strīdiem, man burtiski ir grūti savākties pēc tam, viss iekšā tik dīvaini, mazliet sāp,it kā tukšums, it kā nē, it kā viss sagriezies kājām gaisā.. staigāju apkārt pārdomu pilna par to, kāpēc tā notika, vai tam tiešām bija iemesls, vai tas tagad nav sabojājis visu skaisto.. domas par to, kā jūtās viņš.. Es gribu nestrīdēties, es gribu, lai viss būt labi un gludi, un īstenībā, tagad pie sevis tā domāju, ja es nevēlos, lai tas tā notiktos un atkārtotos, man pašai ir jādara viss iespējamais, jābūt daudz piezemētākai savās emocijās, jābūt daudz pacietīgākai un empātiskākai, jācenšas neļaut emocijām un domām ņemt virsroku, bet to ir tik grūti izpildīt... Šobrīd man visvairāk gribas atbrīvoties no šīs „pēcstrīdu” sajūtas, mierīgi ieelpot, sajust svaigu gaisu, brīvību, pasmaidīt, sajust, ka viss ir atpakaļ vecajās vietās un samīļot savu mīļoto, iečukstēt viņam austiņā, ka mīļu viņu un viņš ir mans pasaules dārgums un viņš ir tas ar, kuru vēlos būt kopā un veidot mūsu dzīves stāstu.. Ļauties mīlestībai, nekam citam

Komentāri [9]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
vajag izrunāties , tas vislabāk palīdz pret šo smeldzošo sajūtu, nevajag neko paturēt sevī , vajag visas savas emocijas darīt zināmas un lietas risināsies . Tu tapsi sadzirdēta
21.01.2011 17:53 | saite | Atbildēt

+0
Buxiic-Es ari atceros-kadreiz pasai dusmas...labak tacu aizmirst-seviski sikumus! (t) Man sodien gandriz uzrakstijas kaut kas par temu"jamak palaist prom"...,bet kaut kas izsita no sliedem...pedeja laika notiek tik daudz viss kas ,ka nezinu kurai temai pirmai skarties klat!!! :-D Ludzu tu ari uzraksti kaut ko-gribeji tacu!!! :-)
21.10.2010 06:33 | saite | Atbildēt

+0
Arī es cenšos izlīgt pēc iespējas ātrāk, izrunāt visu, lai nepaliktu nekādu aizvainojumu, bet tā "pēcstrīda sajūta" vēl kādu brīdi paliek.. Bet nu esmu izlēmusi pēc iespējas neielaisties strīdos, lai nedarītu parī citam un arī sev..
21.10.2010 02:09 | saite | Atbildēt

+0
Man ir tas pats, kas Emanuellei... es arī nevaru ciest to pēckara sajūtu... Es vispār esmu cilvēks, kas nevaru ilgi dusmoties uz kādu (ja tas protams,ir par sīkumiem), bet, ja tā nopietni nodara pāri - tad to es nekad neaizmirstu... Es piedodu, bet neaizmirstu...
21.10.2010 01:06 | saite | Atbildēt

+0
Ak, cik ideāli uzrakstīts!
21.10.2010 00:39 | saite | Atbildēt

+0
Ui, jā, es arī nespēju ilgi dusmoties, a draugs savukart pūķis uz ilgu laiku, varētu tādos brīžos piekārt birku -"nerunāt, nebarot, nekaitināt"
Bet es sapratu, ka ar klusumu pēc vetras domāta nevis nesarunāšanās, bet tas klusums iekšējais. Sevī. Tā "pēcstrīdu sajūta". Kā kamols. Nu katrs laikam ķer kaut ko pēc savām izjūtām.
20.10.2010 20:56 | saite | Atbildēt

+0
Pedeja laika censos nestrideties ne ar vienu...pakluset,norit ,ja kas nepatik (t) !Man ir tada ipasiba-ja sastridos ,tad jaizligst pec iespejas atrak,nevaru ciest to klusumu"ka pec kara"!!!! :-(
20.10.2010 20:29 | saite | Atbildēt

+0
Man tas pats, ka dikti pārmetu sev..
20.10.2010 20:19 | saite | Atbildēt

+0
Johaidī. Tu izrāvi manas sajūtas. Jau 4 dienas pēc milzīgā strīda, bet vēl nevaru attapties un līdz galam pielaist sev klāt. Kaut vainīgs vairāk bija viņš, es graužos sirdsapziņas pārmetumos, ka man vajadzēja būt tai miera ostai, nevis emociju spridzeklītim..
Šodien jau labāk... Tukšums pamazām pildās. Pa pilītei.
20.10.2010 14:10 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits