Kāzas.

02.09.2010, Anne Shirley
Tātad, beidzot mana vēlēšanās ir piepildījusies. Un esmu uzaicināta uz kāzām. Diemžēl vasara ir garām un vasarīgās kleitas kāzu ceremonijai vēsā rudenī nav īsti piemērotas. Nu tad tā,meitenes, iesakiet kāda kleita varētu būt piemērota šādam laikam. Man absolūti nav ideju. Tas, ka jāpērk jauna ir skaidrs, jo manā skapī ir tikai vasaras kleitas :D Vēl es secinu, ka māju āboli ir ļoti garšīgi un man gribas iekurināt dzīvoklī krāsni. eBet nav malkas. Nez, ko īpašnieki teiktu, ka mēs kādu skapi nokurinātu? :D

Komentāri [14]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
man patik smukas kleitinas ar kadu zaketiti vai jacinu ka akcentu,ja ir ta teikt vesas kazas
06.09.2010 03:10 | saite | Atbildēt

+0
aij, man tā pati problēma. Pasūtīju vienu no boohoo, ko biju domājusi kāzām, bet no visām lietām tieši tā kleita izskatās briesmīgi :-D ar savām smukākajām kleitām jau esmu bijusi kāzās, negribas atkal kādu no tām pašām vilkt (t) :-D
02.09.2010 21:35 | saite | Atbildēt

+0
es vilktu kleitu no biezāka materiāla nekā vasarīgās. un ar garām rokām un augstu kakliņu,bet pašu īsu. izskatās seksīgi,ja vēl piemeklē smukas zeķubikses un ,protams,augstpapēžu kurpes:) :-)
02.09.2010 20:53 | saite | Atbildēt

+0
paskaties starstyle.lv tur lētas un visvisādas.
02.09.2010 20:12 | saite | Atbildēt

+0
tak nopērc parakstu kokteili, bēšu, piemēram, un aizdā, uzliec smuku vidukļa jostu un būsi otra skaistākā aiz līgavas, ja ne pat pirms līgavas :D:D
02.09.2010 20:03 | saite | Atbildēt

+0
Es meklēju kleitu kāzām augusta beigās, tas tik bija trakums :-D neko nevarēju atrast. Beigās uzvilku vienkrāsas kleitu no zīdīga auduma un pa virsu žaketīti, domāju arī tev derētu šāda kombinācija :) Lai izdodas atrast īsto = kleitu :-)
02.09.2010 19:00 | saite | Atbildēt

+0
paldies, emanuelle :) an it kaa ir melna kleitinja bet melnu uz kaazam kka negribas. tad jau labaak kaut ko gaishu. Varbuut ka jaanjem liidzi viirietis uz veikalu bet.. vinjam iepirkties ne paarak. un man negribas vinju nomociit :D
02.09.2010 18:46 | saite | Atbildēt

+0
AnnA-es tiesi saja laika biju Latvija pagajusa gada uz kazam!!Man pasai bija kleita loti vienkarsa un virsu tada ka zaketite ar tadu kragu ,kuru bija atkal ar tadu maksliniecisku piesitienu!Es nekad neizdodu lielas naudas ,ja zinu ,ka uzvilksu tikai vienreiz!!!Atstaju tapat visu draudzenei!!!
Ieveroju ,ka vissmukakas bija meitenes parastas kleitinas -vienas krasas!Visas bija ka sarunajusas-visam gandriz bija tadas lidz celitim -pilnigi nekas tads kliedzoss!Tik smuki izkatijas!
Sakot no baltas lina ,lidz melnai mezginu!!!Ari tas mezginu labi izskatas ,ja nav nekas "parblivets"!Lai tev izdodas!!!
02.09.2010 18:42 | saite | Atbildēt

+0
annA, daudz gribi :-D Lab, lab, vari Origo Monē paskatīties, bet nu es toč nav kleitu veikalu meistars :-D
02.09.2010 17:59 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
un kur ir juusu ieteikumi attieciiba uz manu probleemu ar smukas kleitas neesamiibu? :D
02.09.2010 17:47 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits