LV 2010

14.08.2010, Ginge
Nu tad taa. Jau kadu labu laiku esmu atpakal Skotijaa. Kaa tad mums gaaja? ideali. Russells iemileja manu dzimteni,un pavisam noteikti tur atgriezisimies. Lv bijam tikai 14 dienas. Un gandriz katru dienu bija ar kaadu jatiekas,tapec dienas kad varejam but divi vien izbaudijam vissvairak. Un par to,ka dazi draugi ir apvainojushies ,ka nesanaca aizbraukt pie vinjiem- smagi,bet tas bija mans atvalinajums un mums tiesam paris dienas vnk gribeju darit-neko. Edam tikai kafeinicas,restoranos lai nebutu jataisa majas, sedejam alus darzos un gulejam pludmalee. dzeram cik vien daudz alu varam izdert un edam visu ko sirds karo neuztraucoties par kalorijam. Jasaka- manejais dievina Latvieshu edienu. Labakais ediens kaa vinsh atdzina- bija kartupeli ko krustmamma izraka no sava darza,krustmammas audzeti salati un protams -shasliki. Lielakais parsteigums no mana mr puses, kadu dienu atnakot maajas no sporta zaales- vinsh piezvanija pie durvim. kad es taas atveru, tur vinsh staveja turot 21 baltu rozi. kaa lai taadu nemil? loti daudz laika pavadijam ar manu jaunako masicu- njemam vinju lidzi uz pludmali,vedam uz kino un kafeinicu. viss bija ideali. veljoprojam smaidu iedomajoties par musu braucienu. jaa un ta vien liekas ,ka pec brauciena esam palikushi vel tuvaki. nesam pavadijusi vel nevienu nakti atseviski ( sonakt bus pirma nakts) . ta divaini,liekas nepareizi. un liekas vinsh doma tapat jo sanjemu sms ka mums javacas kopa (l) (l)

Komentāri [18]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
p.s. manam mr pasham ir labie izlecieni- taa kaa taads taadu laikam atrodu :-D
17.08.2010 19:07 | saite | Atbildēt

+0
miss-manus izlecienus? kaadi tie buutu? :D interesanti
17.08.2010 19:07 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
ai ai, lai jau taa tava milestiba noturetos pie tevis zinot tavus izlecienus.... bet lai veicaas!!!
17.08.2010 14:49 | saite | Atbildēt

+0
Ai, ku forši! (l)
17.08.2010 05:56 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
nazi, man taa pat :D:D
15.08.2010 07:06 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
atkal izlasīju mēnešreizes nevis misters :-D :-D :-D
14.08.2010 15:43 | saite | Atbildēt

+0
visu laiku gaidīju, kad tu ieliksi atsauksmes par Latviju :) izskatās, ka gāja labi :) tik liels prieks par jums abiem (l)
14.08.2010 13:06 | saite | Atbildēt

+0
joprojām škrobe, ka nesatikāmies :-D kā Tev vsp patikās tas pasākums? :-D
14.08.2010 03:35 | saite | Atbildēt

+0
vinsh visu peeta ko eed,domaju ka parplestu un ieluretu kas iekshaa :-D :-D
14.08.2010 03:31 | saite | Atbildēt

+0
:-D :-D Ja nu vienīgi neteiktu, ka tie ir speķa pīrāgi. :-D :-P
14.08.2010 02:59 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits