Šīs dienas doma.

11.08.2010, vital
"Parasti saka, skaistas lietas jāvalkā ikdienā, jo tā mēs piesaistām skaistas lietas. Bet mēs sievietes visu skaisto glabājam plauktiņā, līdz brīdim, kamēr gaidām īsto vīrieti. To vienīgo, kura pieskāriens līdzināsies elektriskam lādiņam un kura dēļ mēs iztērēsim kaudzi naudas, lai iegādātos pavedinošāko veļu un zeķes."

Komentāri [3]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
mjaa es arii ta medzu dariit! :D nesen nopirku jaunu , skaistu apaksvelu, un nodomaju ka nevilksu vinju lai aizietu lidz veikalam, vai kur citur, bet vilkshu ja bus kads ipash randins vai kads pasakums nu k ka taa. :D jocigi, bet ta nu tas ir.
12.08.2010 16:17 | saite | Atbildēt

+0
Es tā noteikti nedaru - jā, man ir īpašā veļa, bet es to varu uzvilkt arī parastā vakarā, ejot ar suņiem uz jūru... protams, iepriekš iečukstot vīrietim par to. :-P Bet tā lietas netaupu un nešķiroju. Viss, kas man ir mīļš, tiek vilkts un lietots regulāri. :-)
11.08.2010 23:59 | saite | Atbildēt

+0
Tikai dazi vardi,un cik labi pateikts!!!Atcerejos sevi-ome man atsutija loti smuku apaksvelinu-es to tureju skapi "specialiem gadijumiem"!!!Tik mili atcereties!!!Paldies! (l) (l) Pareizi saprati par skaistam lietam-tiesam ta ir!!! :-)
11.08.2010 21:19 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits