Tikai domas

27.07.2010, sinna
Man bija puisis, kurā iemīlējos! Jau sastopoties mūsu skatieniem pirmajā reizē sapratu, ka vēlos vienmēr lūkoties tajās acīs. Bija bija, izbija. Atkal satikāmies pēc gada, atkal kaisle, jūtas, viņa vārdi, es gribu būt ar tevi.. Dzīvoju, satiekamies, baudām viens otra sabiedrību, bet tad vārdi,ka nevaram satikties, tad viņš atkal atgriežas, atkal mēs esam, vnk esam. Bet tad vnk vēstule no viņa:" Man pret tevi nekā nav, mēs nevaram būt nekas, vnk dzirksteles nav." Paiet 2 mēneši, satiekamies ballē, viņš mani iekaro no jauna, un saka, ka esot tā teici, jo vecuma starpība, un vnk tie esot bijuši meli,ka vēlas mani. Bet nākošajā rītā, atkal vārdi, es biju iedzēris... Bet es viņam uzstādiju jautājumu:"Un tu teici, ka dzirksteles nav?" Tā nu neesam tikušies, vairs nekā nav. Novēlēju viņam laimi. Bet pašai sirdī siena. :-)

Komentāri [2]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Aizmirsti viņu..izmet no prāta (zinu ka tā nevar, bet mēģini..) nav vērts..zināma situācija -beigās atklājās ka puisis atgriezās pie bijušās.. :%27-(
27.07.2010 20:07 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
kaisle nav viens un tas pats kas mīlestība, bet nepatīkami, ka vīrietis meklē attaisnojumu piedēvējot iemeslu otram nevis sev. Pēc rakstītā neizklausās, ka nav dzirksteles, drīzāk ir citi iemesli. Esi uzmanīga, varbūt viņš tikai spēlējas, tad nešķied laiku, iespējams, tad kad tev viņš vairs nebūs sirdī un galvā, tad viņš sapratīs, ka ir zaudējis. Nākamreiz pasaki viņam "nē" un pavēro, kas notiks. Varbūt nav vērts :-)
27.07.2010 18:38 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits