Pozitīvi.

22.07.2010, miss sunshine
Viena no manām draudzenēm katru dienu, katru brīdi, kad vien ir iespējams ko piebilst, saka, ka viss ir jāuztver pozitīvi, viss vienmēr ir pozitīvi. Vispār laikam jau, ka esmu drīzāk reāliste, bet cenšos domāt pozitīvi, tomēr vismaz man ne vienmēr tas sanāk. Ir taču situācijas, kad tas pozitīvisms un tās pozitīvās domas vienkārši nav. Bezcerīgos gadījumos es cenšos domāt, ka viss nokārtosies, cenšos darīt, lai tā būtu. Bet ne visos gadījumos tas ir iespējams. Vismaz man tā šķiet. Kā domājat JŪS? :-)

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Nē, vārds nesākās ar A, bet es arī domāju, ka tā, iespējams, ir izrādīšanās vai varbūt arī aizsargmehānisms. :-)
24.07.2010 01:12 | saite | Atbildēt

+0
Varbūt tas ir aizsargmehānisms, kas palīdz pārvarēt grūtības - tā teikt noliegums, ka kaut kas var arī nesanākt un sagādāt grūtības, iemācoties domāt pozitīvi, izdošanās reizēs sāk likties, ka tieši tas ir palīdzējis, bet pievēršot lielu uzmanību neveiksmēm, sagādājam sev liekas problēmas, jo nav ticība saviem spēkiem :-)
23.07.2010 22:49 | saite | Atbildēt

+0
BŪT pesimistiskai dažkārt ir vesalīgi. ;-)
23.07.2010 16:29 | saite | Atbildēt

+0
Tās draudzenes vārds nesākas ar A.? man vienkārši viena tāda pazīstama, bet zinu, ka viņa vienkārši tā izradās, jo patiesībā viņai ir daudz daudz kompleksu un dzīve nav tik ideāla.. bet kaut kā lai izceltos citu vidū, viņa saka, ka vis POZITĪVI un IDEĀLI... reizēm nereāli besī (e)
23.07.2010 02:31 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!