Lieliskas atmiņas :)

22.07.2010, miss sunshine
Tātad.. Vēl joprojām atceros šī gada Dziesmu un deju svētkus. Pati biju dalībniece, iespējams, tāpēc ir tik brīnišķīgas atmiņas. Neesmu no Rīgas, tāpēc sākumā šķita, ka būs nedaudz satraucoši atrasties starp tik daudziem nepazīstamiem cilvēkiem. Patiesībā ļoti kļūdījos. Protams, dažādas personības tur bija, :-D bet nu man sanāca parunāt ar satriecošiem cilvēkiem. Ar katru var atrast kādu kopīgu tematu, ne tikai, piemēram, dziedāšanu. Un tās sajūtas bija tik neaprakstāmas. Vairs jau man skolēnu svētkos nesanāks piedalīties, tāpēc šo iespēju ļooooti centos izbaudīt. Tie, kuri jau ir bijuši kādos Dziesmu un deju svētkos, gan teica, ka šie salīdzinājumā ar citiem ir bijuši diezgan blāvi, bet es priecājos par to, kas bija! Jaunu paziņu nekad nav par daudz! Varbūt kādam var šķist muļķīgi, ka es tā rakstu par tādiem svētkiem, tomēr vēlējos uzrakstīt. Laikam šodien jūtos ļoti optimistiska :-D

Komentāri [17]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
mums tā laistīšanās īsti netika, bet beigu koncertā tika, un pat ļoti tika :-D
24.07.2010 01:13 | saite | Atbildēt

+0
nu mēģinājumos vēl saprotams, jā!
Bet koncertos arī- tā kā man nācās līst ik pa laikam caur rindām- tieši tās patsmitgadīgās caciņas, man liekas viņas vispār nesaprata uz kurieni atnākušas un kāpēc!
23.07.2010 02:45 | saite | Atbildēt

+0
sidze, tas ir ļoti pat iespējams, ka no karstuma nevienam nebija īpaši liela vēlme dziedāt :D koncertā es gan nezinu, man bija riktīgs azarts iemeties un vienu mirkli pat likās, ka kkur patriotisms sirdī pavīd, bet, nu, mēģinājumā tajā dienas, tad gribējās ātrāk beigt, tas gan.
23.07.2010 02:13 | saite | Atbildēt

+0
Es piedalījos kā koru koordinators(tie oranžajās maikās, kas jūs štopēja rindās :-D )un ziniet..tas protams tagad nebūs nekas personīgi uz jums domāts! Bet es vīlos attieksmē..no pašu dalībnieku-dziedātāju puses. Es gaidīju vairāk to emocionālo, to prieku par dziedāšanu! Bet lielā daļā redzēju pavisam ko citu.. bāc, ja nepatīk-nenāc sēdi mājās un nebojā svētkus :-D No mana skatu punkta, tiešām svētkus pabojāja tā pašu dziedātāju attieksme..
Bet, tā, protams, viss jauki :-)
23.07.2010 01:27 | saite | Atbildēt

+0
ai, tad jau mēs labu gabalu attālāk būsim bijušas. kā jums tur, traki laistījās? es zinu, ka mūsu galā meitenes pēc koncerta bija kā no dušas iznākušas slapjas :D man ar gana tika, bet pilnīgi slapja nebiju :D
23.07.2010 00:33 | saite | Atbildēt

+0
soprānos, soprānos :-)
22.07.2010 23:21 | saite | Atbildēt

+0
miss, soprānos vai altos?
22.07.2010 23:08 | saite | Atbildēt

+0
es biju ar kori :-) un jā, laistīšanās bija uzjautrinoša :-)
22.07.2010 22:19 | saite | Atbildēt

+0
nū, jā, viegli nebija :D bet tas karstums visa savā ziņā pajautrināja. laistīšanās un sarkastiskie joki par sauli :D katrā gadījumā mums vēl bija salīdzinoši nieks ar dejotāju koncertiem un mēģinājumiem.
22.07.2010 20:03 | saite | Atbildēt

+0
bljuu nabaga Kritinj jaunkundze, taja estrade bija pa dienu tik nenormaals karstums. Man ar savu grupu bija jabut uz skatuves tikai kadu pusstundu megji bet tad jau izcepamies. Mans saslapinatais krekls momentali izzuva.
22.07.2010 19:11 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits