vispārēja krīze...

21.07.2010, piparene
nupat man viss iet uz urrā!!!!! vakar izstrādāju baigo triku-aizgāju no mājām.... bišk piebesīja.... tagad varu pārdomāt savu mazo dzīvi...vienīgā nelaime, ka vakarā tā pagarlaicīgāk :( nu, nevarēs uz mani neviens lamāties.....kaut kas laikam ir noticis manam puikam, palicis tāds nervozs....bet es no tā netaisos ciest, paceļu cepuri un aizeju..... toties jūtos nelāgi, līdzi tikai drēbju maiss un maize, smarža un zobu birste... tā ka varat pieteikties ciemos, esmu viens pats mājās :D :D

Komentāri [47]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
ja man kkas tā izbesī - es nevaru nekur iet, j oviņš dzīvo pie manis! :D
un tad, kad 10 reiz vienā dienā pasaku - nu tad vācies prom! , viņš man saka - kā es tā varu, cik var šitā dzīt ārā no mājas par tādiem sīkumiem utt.. un tad man paliek tāda stulba sajūta, jo iedomājos, kā būtu, ja mani šitā dzītu :-| Bet gribās kādreiz pabūt vienai dzīvoklī, dooh :-|
23.07.2010 17:30 | saite | Atbildēt

+0
Tas ir atkarīgs, kā lūgs :) :D
bet es nezinu, man ir viss ļoti, ļoti jāpārdomā...
22.07.2010 12:13 | saite | Atbildēt

+0
un ko tad, ja viņš lūgs, lai ej atpakaļ? :-)
21.07.2010 21:12 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
hell nu skaties tik nevelc gumiju garumā :-D
21.07.2010 20:41 | saite | Atbildēt

+0
Piparen-man patik !Katra zina neesi nekada"mizeja"!
Man loti patik ,ka esi ar raksturinu |-) !Viss mainas uz labo-pie tadam domam paliekam! (l)
21.07.2010 19:38 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
uhh..tur tiešām vajag drosmi! Izdarīt to līdz galam..!
Man parasti viss aprobežojās ar aiziešanu citā istabā vai stundām ilgu vazāšanos/pīpēšanu ārā..
Bet cerams jau, ka viss būs labi..un lai tavējais saprot pareizi tavu gājienu, lai ir abiem par ko padomāt- nevis nostādīs tevi vainīgās lomā, ka aizgāji..
Turieties! ;-)
21.07.2010 18:35 | saite | Atbildēt

+0
skatos te dazham gribas panjemt atelpu no savejiem, a es atkal staigaju parlaimiga, ka pa nedelju varam but kopa jo abiem jabut darba un tad varam pie vinja vakaros dzivoties.. Bet gan jau ja ta butu visu laiku tad apniktu..
21.07.2010 18:15 | saite | Atbildēt

+0
Nārai vienkārši stāv uz spāņiem. :-D Pipar džeki nav kā sievietes, neko paši nevar izfiškot- viņiem viss jāpasaka priekšā. :-D Tev vajadzēja pateikt- Kad es mauroju noliec mani pie vietas un pasaki ka tā nedrīkst darīt, nevis nomierini mani. :-D Tad viss būtu čiki. (l) Bet zinu cik stulbi ir tas ka nesaproti ko kotrs no tevi grib. Mēs dažreiz ar draugu apmainamies ar šīm īpašībām- viņš man kautko pasaka un domā ka es visu saprotu, bet es to faktu grozu kā gribu bet nu nedalec. Vot tad tikai saprotu kā džeki jūtas ikdienā! :-D :-D :-D
21.07.2010 17:10 | saite | Atbildēt

+0
nu visrīzāk tā izsktās :D es vēl septembrī iešu pie viņa spāņu valodu mācīties, tā kā gan jau vēl kopīgas lietas atklāsies :D:D
21.07.2010 17:05 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
ūūūū tad jau man jāmeklē kleita uz tavām kāzām ne :-D
21.07.2010 17:01 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits