Skarbā patiesība...

12.07.2010, TedTed
Nolēmu arī pablogot! Tēma par ko runāt atnāca pati, proti: "Ja Tu pret cilvēkiem sāc izturēties tā pat kā viņi pret Tevi, tad šie cilvēki ņem un apvainojas...?!" Tātad, pēc ilgākām pārdomām un pabūšanas ar sevi, manī izkristalizējās daudzas lietas - tie, kuriem Tu patiešām esi svarīgs, piezvanīs Tev, painteresēsies par tevi, atbrauks ciemos vienkārši tāpat. Bet tik pat daudz ir cilvēku, ar kuriem tiecies, tev ar viņiem ir jautri, jums ir daudz kopīgu pārrunājamu lietu, bet vienā brīdī nākas atskārt - šie cilvēki tev nekad nezvana, nekad pie tevis nebrauc, nekad par tevi neinteresējas... Viņi piezvana tikai tad, kad viņiem kaut ko vajag. Bet vienkārši tāpat - viņi neinteresējas. Un kad nu tu ilgaku laiku viņiem nezvani, neinteresējies, nebrauc ciemos - tad viņi apvainojas, dusmojas, kur esi pazudis... Un tad rodas pretjautājums - a, kur tu biji pazudis? Kāpēc nepiezvanīji, lai padzertu kafiju, vai vienkārši papļāpātu?

Komentāri [7]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Man ir otrā galejība vienmēr par visiem interesējos,nesanāk piezvanīt, uzrakstu. Bet no draugiem dažreiz sajūta,ka esi nevajadzīgs, vai arī vajadzīgs,ja no tevis ir viegli kaut ko iegūt. Skarbi....
Es nevēlētos būt viens no šiem iclvēkiem,kas citus izmanto,ja vajadzīgs paklapojums un stumj ar degunu mākoņus ;D
12.07.2010 20:38 | saite | Atbildēt

+0
emanuelle2 ne ne, tas man tik šoreiz tā gadījās :-D pa daudz ātri gribējās pakomentēt, aizmirsu piereģistrēties.
12.07.2010 19:41 | saite | Atbildēt

+0
Chantelle-tagad zinasu ,ka anonimie komentari manos blog ir no tevis!!! (l) (l) :-D Atkal taisniba-ja kaut ko vajag...tad klat ir!!! |-)
12.07.2010 19:22 | saite | Atbildēt

+0
Vispār domāju, ka "draugi" nevar būt daudz, jā ir viens vai divi nu varbūt trīs, pārējie ir tikai paziņas. Un varbūt no tavas puses tā ir draudzība, bet viņi tevi uzskata tikai par par paziņu. :-/ Tas iepriekšējais anonīmais koments arī ir mans.
12.07.2010 18:56 | saite | Atbildēt

+0
Var jau būt, ka vainojama depresīvā fāza, taču tad man rodas jautājums, kur pazūd šī depresīvā fāze, kad tam otram kaut ko vajag? Tad aizmirstas, ka ir depresīvā fāza un uzreiz atrodas laiks, telefons un atmiņa, ka kaut kur taču man bija cilvēks, kurš man nekad neatsaka?
Un tāpēc jau mēs esam draugi, lai viens otram palīdzētu un būtu kopā, ne tikai tad, kad ir labi un forši, bet arī tad, kad ir slikti un skumji!
12.07.2010 18:49 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
lai cik riebīgi to būtu atzīt, bet man pšai ir ļoti daudz pazīstamu cilvēku, kuriem tāpat nezvanu un reti tāpat satiekamies. Zvanu tikai tad, ja vajadzīgs padoms, vai palīdzība no tā cilvēka. Ja nu satieku pilsētā, tad protams kādā kafeinīcā papusdienojam un papļāpājam. Ja godīgi es domāju, ka visiem tādi ir. (t)
12.07.2010 18:48 | saite | Atbildēt

+0
Cik daudz taisnibas!Man vel patik ,ja cilveks saka ,ka vinam nebija laika piezvanit ,uzrakstit ...!Ja velamies kaut ko-laiks vienmer atradisies! |-) Es tagad dzivoju pec tada principa-ja par mani kads neliekas zinis-ir iemesls!Ar tadu domu samierinos!
Censos izvairities no ta-dots pret dotu!
Sajos laikos tik daudzi cilveki depresiva faze!!! :-(
12.07.2010 18:27 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits