smagi...

12.07.2010, piparene
Te ir pilnīgs pretstats manam iepriekšējam ierakstam. Man ir smagi, pat iekšēji smagi…varētu jau norakstīt to uz 4. Prognozi ( kuras es jūtu), bet tas ir kas cits… Dažas gan jau atceras manas pagājšnedēļas pārdomas par lauku braukšanu…..biju tur-izdzīvoju, bet sapratu, ka tas pilnīgi nav priekša manis, man tur riebjas…..riebjas, riebjas!!!!!!! Un kā lai ar to sadzīvo??? Man mamma pateica, lai šķiramies, ja es tā ciešu, nez laikam tā arī būs jādara…. Nu, nevar laikam būt kopā, ja mums ir atšķirīga uztvere un darītgribēšana. Turklāt no viņa mammas sapratu, ka esmu tur vajadzīga tikai strādāšanai. Katram teikumam, kurš sākas ar: ”vai cik labi, ka atbraucāt”, seko „vismaz pastrādājāt” utt. Mani tas TAAAAAAA nomāc, pastāvīgi domājot par to man ir smagi…….

Komentāri [20]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Viss būs tā,kā tam būs jābūt! ;-) Vēlu Tev lai viss nokārtojas! (mans milzīgais apskāviens) :-)
13.07.2010 03:50 | saite | Atbildēt

+0
kāds sakars te ir ar lutināšanu, besī ārā tās stulbenes, kas metās galējībās!! reizēm ir vienkārši tā vieta un situācija nepatīkama! iespējams pie citiem apstākļiem ar prieku brauktu un ravētu tos dārzus, bet, kad nejūti ne grama pateicības un vēlmes to darīt...tad kāda jēga?!
13.07.2010 01:02 | saite | Atbildēt

+0
emma, stulbene, pasaki, kurā vietā es esmu uzrakstījusi, ka man nepatīk strādāt vai palīdzēt!!!!
12.07.2010 22:33 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
es gan neesmu nekāda izlutināta skuķe, kura nevar palīdzēt lauku darbos.
12.07.2010 21:09 | saite | Atbildēt

+0
Es, čepsi, no tiesas ceru, ka karstums pie vainas ;-)
12.07.2010 19:09 | saite | Atbildēt

+0
Pipar...nevajag jau uzreiz šķirties :) Ja mīlat viens otru, laukiem nav jābūt laimīgas dzīves šķērslim ;) tev vienkārši šobrīd ir morālu grūti un smagi, un tas karstums jau arī dara savu! Saņemies un paradzies uz dzīvi no savādāka rakursa! viss nav tik traki ;-)
12.07.2010 18:44 | saite | Atbildēt

+0
Īstenībā jau es tā braucu tik reti, cik varu :)
nemaz katru reizi nebraucu...bet man tāpat nepatīk.
bet pakalusoties citu meiteņu stāstus, laikam gaužos pārāk daudz :-/
12.07.2010 18:31 | saite | Atbildēt

+0
Vai ar draugu nevar vienoties, ka vienreiz uz laukiem brauc un vienreiz nebrauc? ;-)
12.07.2010 18:14 | saite | Atbildēt

+0
Par mani jau arī smejas laukos, vienreiz piedalījos kartupeļu novākšanā, man iedeva tādu mazu, sarkanu plastmasas spainīti, kur 10 kartupeļi iet iekšā, jo lielāku es nevarēšot pastiept :-D bet pasāciens bija jauks, un galvenais jau ir piedalīties. :-D
12.07.2010 18:12 | saite | Atbildēt

+0
Pukū jau pareizi saka par tiem darbiem.Man arī riebjas viss,ko man spiež darīt.
Par laukiem neesmu sajūsmā un domāju,ka nekad nebūšu.Nevar jau teikt ''nekad'',bet nu vismaz tuvākajos gados noteikti nē.Diemžēl,manējais ir viens no tiem,kam ir lauki.Un man katru reizi kļūst aizvien grūtāk sevi lauzt,lai tur brauktu.
Gaidīta es tur neesmu,jo neesmu lauku meitene,kas ceļas un guļas dobē.Runāt man ar tiem cilvēkiem nav par ko,redzēt tur arī nav ko.
Pagaidām es esmu spiedusi sevi pieciest un lauzusi sevi,lai tur brauktu.
Taču,sāku saprast,ka laikam esam pārāk atšķirīgi.Es viņam nespiežu darīt lietas,kas nepatīk un iet uz pasākumiem,kas nepatīk.Ar to laušanu es sev vairāk pāri nodaru nekā iegūstu.
Ak,jā-kad esmu mēģinājusi pieteikties palīgā,dzirdu vienīgi nievājošus tekstus,ka es jau stulba un tāpat neko nejēdzu pareizi darīt.
12.07.2010 17:52 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits