07.07.2010

07.07.2010, lola100
Sveikas! :) Vakar vakarā abi ar draugu izvedām ārā pastaigāties sunīti, pie reizes iznesām atkritumu maisu un batonu, kurš nedaudz bija jau iepelējis. Izmetām miskasti un turpat netālu pļavā skraidījām ar suņuku. Garām gāja večuks ar savu atkritumu maisu. Mēs ar draugu vērojām, viņš izmeta savu maisu, un ..... paņēma mūsu batonu, kuru nolikām uz miskastes malas (varbūt bomži paņems). Viņa sejā bija redzams prieks, kā viņš priecājās par batonu. Un man palika tā jocīgi ap sirdi .... cik tiešām cilvēkam vajag nedaudz, lai būtu priecīgs. Tas man lika aizdomāties, kādas kuram ir tās vērtības...

Komentāri [9]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
.. žēl .. protams, ka ir tāda situācija, ka jāpriecājas par iepelējušas maizītes klaipu.. Mums ar mājā ir kas tā dara - uzliek veco maizīti uz miskastes vāka, lai nav jārakājās pa miskasti... skumja mums tā situācija... :-/
08.07.2010 15:28 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
emanuelle2-tik forša doma par to pastnieku! Uzreiz diena viņam noteikti saulaināka! (l)
08.07.2010 04:02 | saite | Atbildēt

+0
:D Hell labais..kā tev liekas,kas ir batons,kurš ir iepelējis??pareizi...maizīte :D
Ņam,ņam nu alus pudeles tiešām noder kādām citam,bet pašām sev arī pēc gada :D
07.07.2010 21:56 | saite | Atbildēt

+0
Hell-ja nebutu tevis,man nenormali kaut kas pietruktu-godigi!!!! :-) (l)
07.07.2010 21:51 | saite | Atbildēt

+0
es šķiroju atkritumus (nu, man pie mājas ir jau sadalīti atkritumu konteineri), un tik laba sajūta, apzinoties, ka kādam arī tās sašķirotās pudeles noder. :-)
07.07.2010 21:16 | saite | Atbildēt

+0
Hell, es domāju, ka tas ir maizes kukulis. :-D :-D Jauki, ka kādu iepriecinājāt. :-)
07.07.2010 19:57 | saite | Atbildēt

+0
kas ir batons? :D
07.07.2010 19:42 | saite | Atbildēt

+0
Man prieks,ka piemineji so piemeru :-) !Man atkal ,ko piebilst!Mes ar viru izdomajam ,ka vajag sagadat prieku pastniekam...loti biezi pie pastkastites noliekam kaut ko garsigu ar uzrakstu-Pastniekam!!!!
Man patika ,ka ta nebija mana ,bet tiesi vira ideja!!! (l) (l)
07.07.2010 19:12 | saite | Atbildēt

+0
Mēs arī kopmītnēs tā mēdzam darīt, palikušo ēdienu ieliekam burciņā un noliekam pie miskastes. Vai arī kkādas gaļas, kaulus iedodam bezpajumtniekiem- kaķiem/ :-)
07.07.2010 19:09 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits