Velns manī...

26.06.2010, Veronika Kirova
(l) Augsti papēži, apspīlētas drēbas un perfekts grimms bija mana ikdiena, biežas foto sesijas, flirts un skaistas bildes. Es dievinājus savu attēlu, un jūtu, ka to nepeļ arī citi, bet tad atkal iestājās- klusums. Mans iekšejais velns ēd nost visu to labo, visu to ko biju sasniegusi. Kādu rītu es pamostos, iztīru zobus, sasienu matus astē, uzvelku necilas bezpapēžu čības un dodos uz pavisam vienkāršu darbu, sapņojot par pavisam citu dzīvi. Es atkal apstājos pie pašas virsotnes, kā parasti. Man pazuda spēks, es lēnām grimstu atpakaļ. Atlikusi vienīgi maza cerība - Es ticu! Viss no zila gaisa nokārtosies, es atkal gibēšu būt tā kas biju, tā kas vienmēr esmu gribējusi būt- īpaša un spilgta. Es esmu, bet slēpjos aiz noguruma maskas, bez kosmētikas, bez flirta un seksapīla. Ja vien kāds man pateiktu, kur pazuda mans prieks, vai tas ir vājums, kas nespēj pretoties velnam- vīrusam,kas indē manu tīcību un spējas? Tas mani ir pārvērtis par parastu, necilu un klusu. Tikai dažreiz spēju izlīst no šīs maskas, bet ar pēdējiem spēkiem, kaut zinu- es neesmu parasta! :-)

Komentāri [11]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
...un es, nebūdama modele, reizēm sev pārmetu, ka grimstu....
Turies!
28.06.2010 16:46 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Man jau arī vairs nav 15-16 :-D
27.06.2010 11:50 | saite | Atbildēt

+0
emanuelle, es to nedomāju par tādiem mazajiem bērniem, vairāk par 15-16 gadīgām jaunietēm. Saprotams, ka ar mazajām nekas traks nenotiks.
27.06.2010 03:28 | saite | Atbildēt

+0
Salome-vina piedalijas konkursa un vinneja no kadiem 300 berniem-meitenem!Vina bija tik prieciga-nav jau jaiet katru dienu-tada situacija ,ka zvana ,kad vajag tiesi so tipu!
Otrs labums visa-diezgan labi tomer var nopelnit!
Pagaidam meitenite loti vienkarsa ,patikama-neko nemanam ,ka paradas kaut kas ,kas mums visiem liktos negativs! :-)
27.06.2010 03:20 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Es gan savu bērnu NEMŪŽĀM neatdotu modeļu biznesā. Nī, nī. Nav tā jaukākā industrija. :-|
27.06.2010 03:03 | saite | Atbildēt

+0
Ja slikti nav -no vienas puses,bet no otras-vina loti strauji pieaug! |-)
27.06.2010 01:31 | saite | Atbildēt

+0
emanuelle2 --- Paldies! :-)
27.06.2010 01:26 | saite | Atbildēt

+0
Ahh cik jauki, jau 9 gadiņos. Prieks par vecākiem, kuri liek savam bērnam, kaut ko darīt (l) (l) (l)
27.06.2010 01:23 | saite | Atbildēt

+0
Turies turies!Ne visam sievietem ir talants darit so darbu.Mana maza radiniecite jau ari teica ,ka gruti...vinai tikai 9!!!
27.06.2010 01:18 | saite | Atbildēt

+0
Vēl esmu, bet jūtu, ka viss apstājas... kaut dievinu šo darbu, lai cik grūts un reizēm skarbs tas nebūtu. :-)
27.06.2010 01:14 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits