Draudzības kodekss

25.06.2010, Inese2
kad citiem vel pēcsvētku eiforija nav nogājusi, es jau nedaudz sāku šūmēties par it kā jau sīkumiem, bet tomēr nepatīkami. Manas attiecības ar draudzeni sāk iet pilnīgā pakaļā. (e) Vakar pēc kārtīgas svinēšanas mana jaukā draudzene mani vēl aizvilka uz Vecrīgu, kur nodevās savu mīlas peripētiju izklāstam. Nu labi, vismaz viena kopīga lieta mums ir - šajos Līgo "papardes ziedu" mums liedza meklēt pārlieku lielais nogurums [secinājums - nav ko tusēties non-stopā vairākas naktis no vietas] :-D Tas gan nemaina faktu, ka viņa savas jaunās attiecības mīl no visiem rakursiem salīdzināt ar manējām, pie tam manas kritizējot aptuveni 10x vairāk! Uz komentāru "Uz cik tad randiņiem jūs bijāt pirms vispār ielaidāties attiecību veidošanā? Man jau nu liekas, ka man ar Kristapu jau tagad ir bijis krietni vien vairāk randiņu un tas taču ir tik jauki, ja vīrietis tevi viskaut kur ved!!!" man gribas vienkārši sakost zobus un iemest viņu pilsētas kanālā. (e) Protams, neko nepareizu jau viņa napateica, tomēr man ir labi tā kā man ir. Esmu laimīga līdz brīdim, kad viņa manas attiecības sāk izķidāt kā jau viegli iepuvušu zivi :%27-( Ai, sīkums, aizmirstam par vīriešu iztirzāšanu viņas skarbajā veidā, bet nu ignorēt faktu, ka man vēl jāpabeidz akadēmiskās lietas un es nevaru viņu uzņemt pie sevis mājās, es nevaru pieņemt. Laikam esmu vāja rakstura, jo nemācēju atteikt un viņa pie manis tomēr palika, no rīta vēl paziņojot, ka ir vairāk nekā izbadējusies un lai tikai es rādot, kas man ir tajā ledusskapī. Come on, esmu tomēr students, kas vēl arvien dzīvo uz vecāku rēķina, es nevaru atļauties uzturēt mūs divas [viņas apetīte ir zvērīga], pie tam jau es arī vakar Vecrīgā maksāju par viņu, jo viņai it kā nebija skaidras naudas pie rokas. :-/ Bāc, tā nosists garīgais, ka nezinu, ko tagad darīt. Pie velna būtu jāmācās, bet nu esmu tādā neomā, ka pat rindiņu neuzrakstīšu. Laikam no bēdām jāpiezvana mīļotajam, lai paželo mani (l)

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Salome, kura tieši no manām problēmām Tev liekas dumja un bērnišķīga? Vai manu cepšanos par draudzeni, Tu uzskati par bērnišķīgu? Ok, pieņemsim nedaudz esmu sabiezinājusi krāsas, bet ir vienkārši dienas, kad liekas, ka nu vēl vairāk jau neviens nevar krist uz nerviem :-P
25.06.2010 22:16 | saite | Atbildēt

+0
Es laikam absolūti neesmu jauka, bet mani kārtējo reizi uzjautrina Tevis rakstītais - it kā tik nopietna, gudra un apzinīgi mērķtiecīga, bet no otras puses - tik bērnišķīgas un dumjas problēmas Tevi grauž. (t)
25.06.2010 21:35 | saite | Atbildēt

+0
Nu ņemsim jau vērā arī faktu, ka viņs pats bija uz lūziena stadijas, tikai vēlme mani iegūt laikam bija pārāk liela, lai viņš pats sev atzītos šajā faktā, ka arī pašam nepietiktu spēka nekam vairāk kā vien pāris skūpstiem un manis izģērbšanai. :-D Ok, tgd jau es domāju, ka, ja viss būtu nedaudz savādāk, mēs pat līdz viņam nebūtu tikuši, bet izmantojuši to, ka fakultātē mums ir pieejama pašpārvaldes telpa ar superīgu dīvāniņu un aizslēdzamām durvīm (l)
25.06.2010 21:29 | saite | Atbildēt

+0
nu es jau nesaku, ka tas ka negulēji, nozīmē, ka tas ir slikti, vnk moci džeku :D šis tak bija sacerējies :D
man gan veiksmīga karjera asociējas ar naudas kalnu :-D
25.06.2010 19:40 | saite | Atbildēt

+0
"laba karjera" studenta izpratnē nenozīmē naudas kalnu, bet iztikas minimumu, ar ko loģiski man nepietiek, tādēļ nākas aizņemties no vecākiem. Pie tam karjera, man nenozīmē tikai darbu kā tādu, ar to saprotu arī kaut minimālu personīgo izaugsmi, kam jau nu ofic. nav ne vismazākā sakara ar naudas pelnīšanu. :-/ nu runājot par manām attiecībām, tad - jā, gulejusi ar viņu es vel neesmu un neuzskatu, ka tas arī būtu, kas šausminošs, lai gan izlaiduma nakts/Līgo rīs savā ziņā tomēr bija epic fail, jo nu lai arī kā gribēju ar viņu pārgulēt, es to vienkārši fiziski nevarjēju izdarīt. Nepatīkami jau bija, bet 100% tā jau nebija vienīgā izdevība, tādas būs vēl. Jau tagad nevaru sagaidīt viņa atgriešanos Rīgā (l)
25.06.2010 18:05 | saite | Atbildēt

+0
tu takš pati teici, ka tev ir laba karjera, nu jau tikai students, kurš dzīvo uz vecāku rēķina? neko vairs nerubīju (t)
un tev tik daudz laika bija, lai ar džeku izņemtos visās pozās, joprojām nekā? :-O :-D
25.06.2010 17:35 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits