The past is the only dead thing that smells sweet.

28.05.2010, Salomē
Pēdējās dienas sanāk ļoti daudz domāt. Par dzīvi... par savējo. Par to, kāda tā BIJA. Nemelošu, ka toreiz (un arī atskatoties atpakaļ tagad) mana dzīve man patika daudz vairāk. Tajā bija prieks. Emocijas. Nozīmīgi man cilvēki, kuri man, vismaz it kā, rūpēja. Šķiet, ka esmu izaugusi.. nobriedusi - kļuvusi nopietna un... neinteresanta. Auksta. Jā, pēdējos gados ir bijis daudz pārbaudījumu, kuri norūda un uzaudzē to vienaldzības kārtu. Bet es tāda nevēlos būt. Gribu būt mīļa. Smaidīt. Smieties. Baudīt dzīvi... It kā vēlos to baltās lapas iespēju - sākt visu no sākuma, ar svaigām domām un jaunām pārliecibām... bet bail. :-| Agrāk nemaz nezināju, ko nozīmē baidīties. Bet tagad jau no domas vien par citādas dzīves varbūtību kļūst neomulīgi.

Komentāri [13]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
Nuja, mazas lietas piepilda musu dzivi.. :) Ahhhhh... ka es gribu savu dzivi sakt pa istam piepildit, lai pec daziem gadiem to daritu Majami :)
23.06.2010 14:51 | saite | Atbildēt

+0
VOGUE, es Tev ļoti piekrītu - ir, ir jādzīvo tā, lai pašām būtu par savu dzīvi prieks. Piemēram, šodien absolūti neplānoti satiku gandrīz 10 gadus neredzētu cilvēku un tas bija tik īpatnēji un vienlaicīgi ļoti patīkami. (l)
23.06.2010 05:01 | saite | Atbildēt

+0
manskiet,ka diezgan daudzas sievietes musdienas ta jutas.. es pirms kada laika loti izteikti tapat kaa Tu tagad. Bet tagad jau to laboju. Kaa? kaut kaa domajot bezruupiigaak, pareizak sakot - censoties tik daudz nedomat, neanalizet. Riskeet, un tas iepatikas!!! un vel - izlasi gramatu -Veronika grib mirt, diezgan banala, BET.... iedomajies- ja Tev butu dots piemeram menesis laika... un viss, tad Tu mirtu, padoma-ko Tu veletos darit ???? un saac to darit jau tagad! Jo Tu nezini, cik daudz laika Tev atlicis! Atkal skan banali :D bet tas uzlabo dzives kvalitati :)
23.06.2010 04:50 | saite | Atbildēt

+0
Salome-tur jau ta lieta-man ari iestajies tads moments dzive,ka turos uz sapniem...sis forums man loti palidz-kadreiz braucu uz darbu un saku peksni smieties par kadas meitenes komentu!!!!Aizmirstas visas negativas lietas!!!Turamies!Sis laiks ir japardzivo... |-) :-)
30.05.2010 01:18 | saite | Atbildēt

+0
Nu, visam savs laiks. :-) Tomēr virtuālajā dzīvē zūd gan garšas, gan smaržas.
29.05.2010 22:34 | saite | Atbildēt

+0
Atkal,ka vienmer,kaut kas nospiezas skersam!Pec darba esmu mazliet nogurusi!NEAIZEJ! :-)
29.05.2010 09:47 | saite | Atbildēt

+0
Salome-ludzu naizej no foruma... (s) !Man loti patik,ka raksti! :-)
29.05.2010 09:46 | saite | Atbildēt

+0
Paldies, paldies. Saņemties - jā, tas ir uzdevums. :-)
29.05.2010 04:33 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Tev izdosies sākt no sākuma,tikai saņemies! Veiksmi :-)
28.05.2010 15:45 | saite | Atbildēt

+0
Ka vienmer ielaizu kaut kur kludu!Protams-nosolijos! :-O
28.05.2010 05:18 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits