pārdomas pēc dažu cosmo diskusiju izlasīšanas!!!

27.05.2010, rrrrr....
Šorīt, sēžot darbā, izdomāju ielūkoties cosmo diskusijās. Varētu teikt, tas notiek katru dienu, laikam pie cosmo.lv esmu pārāk pieradusi :-/ Tā, palasot pāris diskusijas, ievēroju vienu būtisku tendenci. Ja kāda meitene prasa palīdzību, izstāsta savu mīlas stāsta neveiksmes(džeks pamet, krāpj, izmanto, izturas drausmīgi utt.), tad gaužām pārsteidzošas ir visu pārējo cosmo meiteņu atbildes. Pārsvarā lielākā daļa sāk brukt virsū diskusijas autorei"es tavā vietā tādu idiotu neciestu", "Nu vai tad tev nav pašcieņas", "Nekad nesapratīšu, cik stulbai jābūt sievietei, lai paciestu ko tādu" utt. Rodas iespaids, ka visas ir tik drosmīgas, par sevi pārliecinātas sievietes, viņas var visu utt. Bet, diemžēl, patiesībā paskatoties apkārt ir tik daudz meiteņu, kuras mīl savus džekus, un nevar tik vienkārši pielikt punktu attiecībām, vai daudzas lietas vnk pacieš. Tās ir tikai manas domas, vnk iedomājos par to, ka internetā mēs visas esam drosmīgas un pašpārliecinātas, bet dzīvē - realitātēiespējams, ka lielākās nosodītājas pašas kaut reizi dzīvē ir skrējušas pakaļ vīrietim, pacietušas apvainojumus utt. Bet tas ir tikai mans viedoklis, necenšos nevienu aizvainot ar šo!!! :-)

Komentāri [37]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
Brandzjas ir siikums pats labaakais ir kad dazhas te sacenshas kura gudraaka. Bljin taaaa var iereekt :-D :-D :-D
30.05.2010 18:50 | saite | Atbildēt

+0
Skorpite-par tiem grupejumiem-man liekas,ka tie izveidojusies tada veida ,ka meitenes tomer jut pec izteicieniem ,rakstisanas veida utt..kada persona vairak vilina,liekas interesanta utt.Interesants pievilksanas speks ,ja padoma,jo es nevienu neesmu redzejusi-tikai sava iztele! Es loti jutu ,noteikti citas ari!Otra lieta-daudzas meitenes jau seit ir pazistamas,tas jau ari ir tad savadak...! |-)
Piekritu pilniba par asiem vardiem,ar tiem butu jabut uzmanigam,ipasi gadijumos ,kad meitene-sieviete prasa padomu,palidzibu ! :-O (s) Negribetos,lai meitenei sabojata diena pec sarunas...!
30.05.2010 02:51 | saite | Atbildēt

+0
karinjo, apsveicu ar Tavu pirmo komentaru kaada bloga :-) (l)
30.05.2010 02:11 | saite | Atbildēt

+0
Runajot par grupejumiem, tie mani gluzi neuztrauc, ieeju cosmo, intereses pec palasu diskusijas, biezi vien atrodu noderigu informaciju, retu reizi uzraxtu kadu komentaru un viss..
30.05.2010 02:10 | saite | Atbildēt

+0
Vispar runa jau nebija par to, ka kada raksta, to, ko domaa, un iesaka, pamest dzeku utt. Es runaju par taam, kuras uzreiz problemas rakstitajai sak braukt auguma ar teikumiem"Nu nesaprotu, kas tu par meiteni, drizak lupata", "kaa vari but tik stulba utt"
bet nu labi!!!zinu ka raksts neko neizmaina, un tads ari nebija mans merkis, paldie tam, kas padalijas ar savam domam :-)
30.05.2010 02:07 | saite | Atbildēt

+0
emanuelle, kas to lai zin :-D Galvenais taču, ko Tu pati domā, nevis kāds cits. ;-)
29.05.2010 15:18 | saite | Atbildēt

+0
Trapits-interesanti pie kuras grupas es piederu...?! |-) (t)
29.05.2010 03:26 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
++++karinjo! Šeit ir pastāvīgās cosmo.lv lietotājas, tad ir tās kuras ielogojas šad tad un ir jauniņās. Tad nu dažas jaunpienācējas acīmredzami "lien pakaļā" pastāvīgajām lietotājām. Arī man ir mēģināts piebraukt, vispār diezgan pretīgi cilvēki, bet nu ir kuriem patīk tāda "ziepēšanās" :-D
29.05.2010 01:11 | saite | Atbildēt

+0
T.s. par tiem t.s. šejienes grupējumiem, man šķiet tā - ir dažas, kas tiešām ir Personības, ir viņām tas stiliņš tāds, tieši, skaudri, paskarbi, bez izpušķojumiem, bet pasaka patiesībā Lielas Lietas, bet ir čupa tādu pakaļskrējēju, kas mēģina darīties tāpat un kā pamatskolās pēc bara instinkta tad saklūp virsū, nu tipa - ir lauva un ir mazās hiēnas, kuras neviens vairs nesauc, bet kurām vēl gribas paspert ar kāju jau guļošo. Diezgan primitīvi tas ir, bet tomēr šeit tā ir. Atpazīt kas ir kas var momentā, un tad izvērtēt - ko ņemt vērā, arī aiz visām tām maskām, par ko paņirgt.
Mazie sabiedrības modelīši, kā jau jebkur :D
28.05.2010 20:29 | saite | Atbildēt

+0
Es uzrakstiju blog par "smadzenu skalosanu"-trenninu :-O ,ko izgaju,lai nostiprinatu savu es!So forumu ,zinama mera ,uzskatu par lidzigu trenninu...tikai mes neredzam viena otru.
Esmu loti daudz ieguvusi ,runajot ar meitenem!Kadreiz kritika ir loti vajadziga!Uzklausit nav viegli,bet rakstitajam ar to jarekinas!Jautajums?Ko tad rakstitajs gaida?Kapec raksta? |-) :-)
28.05.2010 20:07 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits