Nu re kāaaa...

24.05.2010, laurencija
Es vienkārši pačinkstēšu, jo nav kam... Es - pašpārliecināta, veiksmīga, gudra ar labu amatu, par pielūdzēju trūkumu nesūdzos,dzīvi uztveru mierīgi un ļoti, ļoti pozitīvi. Lieliskais ir bijis, bet viņš vairs nav Lieliskais...kopš tā laika vīriešus uztveru vēsi un viss notiek tikai ar prātu, bet bez sajūtām...un še tev...dzīve par tevi ņem un pasmejas...uzrodas viņš - basketbolists, pilnīgs kretīns ar skaistāko augumu "ever" un sagriež manu pasauli par 360 grādiem...Kā tā var būt nezinu, ka es tāda atturīga un vēsa šitā iegrābos, jopcik...nākotnes tam visam nekādas a dvēsele šodien gaudo..

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Paldies... :-)...Ir jau sagrozījis, un sirsniņa arī sāp..
Bet nekas, es vismaz zināšu, ka ir vieta pasaulē, kur es varu izteikt savu sāpīti vai dalīties priekos un mani neviens nenosodīs...buč, buč jaukās...
25.05.2010 21:21 | saite | Atbildēt

+0
Neļaujies viņam.. var šķist, ka nevari viņam turēties pretī un tik ļoti gribas viņa apskāvienos tikt.. bet neļaujies, jo domāju, ka var gadīties, ka tev pamatīgi sagrozīs galvu un tad var sirsniņa sāpēt.
25.05.2010 13:16 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
uzšauj ar viņa basktebola bumbu viņam pa pauri :-P
24.05.2010 19:57 | saite | Atbildēt

+0
klausās jau, bet viņas neko nesaka, pašai jātiek galā...
24.05.2010 19:00 | saite | Atbildēt

+0
Tnx...sienas nelīdz, sienas visu redzējušas, dzirdējušas kā sazvērējušās neklausās :-/
24.05.2010 18:28 | saite | Atbildēt

+0
kā ta nav kam, sienas tak tev mājās ir :D
par basketbolsitu, lai iet ar savu bumbu draudzējas, nevis tev smadzenes čakarē :D
24.05.2010 16:46 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits