saapes.

10.05.2010, Ginge
es parak biezi nesu iegriezusies cosmo lapaa pedeejas dienas,jo maneejam mani vajadzeja daudz vairak,kaa jebkad... kad milotam cilvekam ir gruti, viss ko es varu darit ir but plecs uz kuru izradaties un vienkarshi but lidzas... Juutos tik bezpalidziga,tada arii esu... sinii situacija neviens neko nevar mainit. kapec es te to visu raxtu? jo pedejas dienas saprotu arvien vairak ka daudzas ''problemas'' nemaz nav problemas musu dziivee. tikai tad kad tiesam taada naak,tu butu gatavs mainit visas savas ieprieksejas nebushanas,tikai lai shii viena lieta ietu prom... tad nu miilaas- samilojam savus tuviniekus un priecajamies par taam labajam lietaam kas mums ir dotas.

Komentāri [16]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
Joprojām meklējam meitenes, kas piekristu skypa intervijai (rakstiski) par cosmo.lv blogiem. Kāpēc raksta utt. Dati būs anonīmi un nekur netiks publicēti! Lūdzu atsaukties uz e-pastu [email protected] un mēs sarunāsim precīzu dienu un laiku! Intervija neaizņems vairāk par pusstundu! Ceru uz Jūsu atsaucību! :-)
20.05.2010 22:37 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
No savas pieredzes varu teikt, ka nekādi mierinājuma vārdi nelīdz. Man, piemēram, tikai sāpīgāk tādus dzirdēt. :-| Esi blakus. Tas ir lielākais, ko tu vari darīt.
17.05.2010 02:28 | saite | Atbildēt

+0
Es pēdējā laikā ar daudz ko sapratu... tik daudz,kas manā dzīvē tagad īsā laika posmā ir mainījies. Un tagad arī ļoti labi apzinos cik sasodīti sāpīgi ir zaudēt kādu no saviem tuvākajiem... Zinot sevi, kas ir līdzīgā situācijā kā tavs draugs,galvenais esi blakus, mēģini novērst domas,ļauj izrunāties ja viņam gribas un nemētājies ar tekstu ka būs labi,vismaz es to dzirdu tik bieži ka gribas visiem kliegt pretīm ka nebūs labi,būs vienkārši savādāk... cilvēkiem no malas ir grūti saprast,esmu tik daudz nevajadzīga tagad dzirdējusi,ka labāk ja nezini ko teikt paklusē, un esi blakus. :-)
14.05.2010 00:15 | saite | Atbildēt

+0
(hug) turaties abi. kopīgi pārdzīvosiet šo melno brīdi.
11.05.2010 20:55 | saite | Atbildēt

+0
chepiit ,jaa 100% tev piekriitu ! neko nevaru pateikr lai paliktu vieglak,esu lidzas un tas jau ir vairaak ka nekas. par to ka beigsies saapes,arii piekritu ,jo viena no sapigakajam lietam ir tieshi redzeet ka shis cilveeks izciesh saapes.. mees apzinamies ka shim cilvekam bija patiesam laimiga dzive un tas nedaudz paliidz samierinaties..
11.05.2010 18:46 | saite | Atbildēt

+0
Kad mans puisis zaudēja Tēvu, nekādi vārdi īpaši nelīdzēja! Īsti jau neko gudru un noderīgu nepateiksi! Kad otram tik ļoti sām, viss ko vari darīt būt blakus, atbalstīt un neļaut padoties! Nav vienas receptes, kā izdzīvot šo laiku! Vienam tas padodas labāk, citam sliktāk!
Esi vienkārši blakus un viss, a tālāk pati sapratīsi, kas jādara, lai Tavs Mr atdzīvojās un no jauna sāk priecāties par dzīvi.
Jūtu līdzi! Zaudēt, vai zināt, ka zaudēsi kādu ir grūti! Taču diemžēl, tur tik tiešām neko neizmainīsi! Atliek tikai domāt un priecāties par cilvēku, ka viņam visas sāpes, pārdzīvojumi un bēdas ir beigušies. TURATIES!!!
11.05.2010 17:19 | saite | Atbildēt

+0
tas arii ir viss ko daru-esu blakus.. paldies daamas
11.05.2010 15:54 | saite | Atbildēt

+0
Piekrītu meitenēm, vienkārši esi blakus un viss, ar to pietiek... Turaties.. :-)
11.05.2010 13:33 | saite | Atbildēt

+0
Man šķiet, ka šajos brīžos nav vajadzības prašņāt cilvēku, kā es tev varu palīdzēt.. Lielākais atbalsts ir tas, ka esi blakus un neskatoties ne uz ko tu būsi blakus un vienmēr atbalstīsi, tas manuprāt palīdz cilvēkam...
Turaties!
11.05.2010 12:57 | saite | Atbildēt

+0
liels ,liels,liels paldies Jums meitenes. Juus esat tiesam forshas meitenes.paldies.
11.05.2010 02:32 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!