KARSTS!!

07.05.2010, manirkarote
Šis nav stāts par karstu laiku, bet par šausmām, ko tikko pieredzēju. Visi skatījāmies Simpsonus, kad pēkšņi apgāzās fotorāmītis. Tas izraisīja ķēdes reakciju, proti, krita arī krūze ar verdošu, tikko pagatavotu melno tēju. Par nelaimi tā uzgāzās virsū manai 8 gadus jaunajai māsai uz galvas. Uz sejas un kājām uzlija liels daudzums karstās tējas. Mazā māsa, protams, histēriski sāka kliegt: "Karsts! Karsts!" Visi pēkšņi panikā! Norāvām nost slapjās drēbes un ātri likām klāt dvieļus, kas saslapināti aukstā ūdenī. es, protams, šokā uzreiz pat nesapratu, kas būtu pareizāk un tā bija mana vienīgā loģiskā rīcība. es pati esmu applaucējusies un zinu, ko tas nozīmē. Māsa raudāja un kliedza, ka sāp, ļoti sāp! Tas bija šaumsīgākais, ko esmu pieredzējusi. Sapratu, ka nekad mūžā nenvarētu būt medmāsa, jo man pašai no tā visa stresa palika dulla galva, viss melns gar acīm un galva ļoti sareiba. Vēl tagad rokas trīc. Man vajadzēja ar kādu padalīties notikušajā... Meitenes, vai jums kādreiz ir gadījies kas līdzīgs? kāda būtu pareizākā rīcība? Kaut nepaliktu rētas... ceru uz jūsu atsaucību, lai nomierinātos. P.S Piedodiet par kļūdām, man rokas vēl trīc :S

Komentāri [9]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
Sveiki! Mēs veicam pētījumu par blogu rakstīšanu cosmo.lv. Vai Jūs piekristu plašākai intervijai skypā? Dati būs anonīmi un nekur netiks publicēti. Ja esat gatava intervijai, tad lūdzam atsūtīt savu e-pastu vai skypa niku uz e-pastu [email protected], lai saskaņotu intervijas laiku! Ceram uz atsaucību! :)
07.05.2010 18:11 | saite | Atbildēt

+0
pirms dažiem mēnešiem bija tml. situācija. kaut ko darīju drauga virtuvē, kad pēkšņi dzirdu šķīstošu stiklu skaņu, baigi sarāvos un tomēr steidzos skatīties. pretī man nāca draugs ar apķertu asiņainu delnu, lielas asins lāses pilēja pa visu grīdu, man iestājās tāds šoks, nelabums un apjukums, ka es nezināju, ko darīt. tik ļoti, ka viņš pats piezvanīja ātrajiem (t) aizveda uz slimnīcu, sašuva, nu labi, ka vismaz vēna nebija pušu
07.05.2010 15:05 | saite | Atbildēt

+0
Prieks, ka viss labi beidzās :-)
07.05.2010 14:15 | saite | Atbildēt

+0
Ja jau tēja tad tiešām varbūt nav tik traki. Mans mazais brālis uzgāza sev katliņu ar verdošu ūdeni kad bija apmēram 3 gadus vecs. Vecmāmiņa nepaspēja noreaģēt. Tagad viņam rētas uz rokām. Un cik drausmīgi bija klausīties kā viņš brēca, kad vajadzēja milzu ādas pūšļus uz rokām pārdurt un apsaitēt par jaunu or smth...
Tava māsa viegli tika cauri. PAveicās :-)
07.05.2010 05:19 | saite | Atbildēt

+0
Cik labi!!!Turieties!!!
07.05.2010 01:49 | saite | Atbildēt

+0
Paldies par atsaucību :) Kaimiņiene, kas ir medmāsa, atnāca apskatīt māsu, viņa teica, ka viss būs kārtībā, pateicoties ātrai palīdzībai. Rētas nepaliks, vienīgi apsārtis kādu laiciņu būs. Mazā arī nomierinājusies un skatās multenes :)
Emanuella - krūze bija tāda tiešām liela, mēs ģiemnē visi dzeram no tādām kārtīgām krūzēm :D
07.05.2010 01:43 | saite | Atbildēt

+0
Ak dievs!!!Tiesam traki gajis-es ceru ,ka viss beidzas labi.Tas aukstais udens bija labi-noteikti vajag tomer iet pie arsta-ipasi ,ja galvina...par retu neuztraucies ,jo bernins salidzinosi mazs,ja ari bus kaut kas mazliet- ar gadiem izies...tagad ir ari visadas jaunas tehnikas ,ka to labot!Liels daudzums-cik tad ta kruze bija liela!? (s) Serskabei taisniba par pretsapju zalem utt!
07.05.2010 01:15 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
kaapeec neved maasu uz slimniicu??
uz galvas applauceejums.. tas ir nopietni.. reiz viena pazinja applauceeja roku un noguleeja slimniicaa vairaak kaa nedeelju.. neesmu medikjis.. bet tas bija saistiibaa ar aknaam, ja nemaldos, vienkaarshi nespeeja tikt galaa ar to..
07.05.2010 01:09 | saite | Atbildēt

+0
Ārprāts, steidzami sūti kādu uz aptieku, tur kaut kādas putas jāsmērē un Bepanthen ziede labi der, īstenībā jau pati īsti nezinu ko darīt tik nopietnos gadījumos, sauktu ārsti mājās... Un jā, obligāti kaut ko jāiedzer pret sāpēm, jo tās ir milzīgas. Varbūt tiešām vest uz slimnīcu? Turies, galvenais! Un lai mazajai neviena rēta nepaliek!
07.05.2010 00:37 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits