Pārdomās...

06.05.2010, kiara
Man bieži pārmet, ka es par daudz domāju, par daudz analizēju. Bet tā arī ir, es katru situāciju, strīdu analizēju, prātoju, kāpēc notika tieši tā, ko tas cilvēks ar to domāja, kāpēc...? Un tā bezgalīgi turpinu, sevi stostu un moku, jo līdz ar to visu es vairs nevaru ne par ko citu domāt! Diena ir sagandēta, pašsajūta uz nulles un smaids pazudis. Vai pareizāk būtu to visu neanalizēt un neiedziļināties? Laist garām un vienkārši baudīt ik mirkli, nevis iedziļināties visur. Bet vai es nepalaidīšu garām, ko svarīgi - neanalizējot un neprātojot krustu šķērsu? Es nezinu.!?

Komentāri [9]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Emanuelle2, ja nu saņemsies un uzrakstīsi, es labprāt palasīšu tavu pieredzi :-)
07.05.2010 20:03 | saite | Atbildēt

+0
Kiara-paldies ,ka izlasiji!Es patiesiba stradaju ar sevi visu laiku ari pec tam-varbut vajadzetu padalities ar to,ka es to daru utt!Japadoma, |-) varbut sanemsos un uzrakstisu!
07.05.2010 19:12 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Sveiki! Mēs veicam pētījumu par blogu rakstīšanu cosmo.lv. Vai Jūs piekristu plašākai intervijai skypā? Dati būs anonīmi un nekur netiks publicēti. Ja esat gatava intervijai, tad lūdzam atsūtīt savu e-pastu vai skypa niku uz e-pastu [email protected], lai saskaņotu intervijas laiku! Ceram uz atsaucību! :)
07.05.2010 18:11 | saite | Atbildēt

+0
Zin kā Fondi, arī man nav tik viegli, kā izklausās, bet es ļoti cenšos. Es cenšos darīt lietas, kas man palīdz aizmirsties un būt te un tagad, izbaudot mirkli. Centies tu arī, un var būt tās viss aizies pareizajās sliedēs ;-)
07.05.2010 17:20 | saite | Atbildēt

+0
Kiara, paldies Tev!
Jāpievienojas... Bet tas patiesībā ir grūti. Man drīzāk liekas, ka man ar to būs jasadzīvo, jo jau sadzīvoju. Tas ir pārāk dziļi manī un liekas, ka es savādāk nemaz nemāku dzīvot! Dažreiz... Bet dzīvi izbaudu tāpat.. Priecājoties, jo ne visos brīžoses tikai domāju, domāju, domāju.....
07.05.2010 15:35 | saite | Atbildēt

+0
Es pati apzinos, ka tas nav labi, jo šī analizēšana man liek justies slikti, es pārdzīvoju... Tam tiešām ir jāpieliek punkts un viss, nav, ko sevi tā spīdzināt :-) Emanuelle2, es lasīju tavu logu, patiesi iedvesmojoši, ka tu jūti, ka mainies sevī un jūti pārmaiņas :-) Jāsāk man arī kāda terapija, joga vai kāds sorta veids, lai nebūtu laika domāt tik daudz :-) Fondī arī tev jāpievienojas man, laiks domāt vairāk par sevi, savām izjūtām, nevis tik daudz par citiem. Laiks mums pašām sev dzīvot :-)
07.05.2010 14:06 | saite | Atbildēt

+0
Es domāju ka nevajag visu laiku visu analizēt. Grūti dzīvot. Labāk baudīt un būt priecīgai :)
07.05.2010 06:14 | saite | Atbildēt

+0
Es vienu laiku ari tada biju-bet tas bija loti sen atpakal!Tas ir pilnigi nevajadzigi,pilnigi nomoca mus.Es uzrakstiju blog par to specialo kursu,kas man noteikti palidzeja tikt vala ari no sis trakas lietas-ko par mani "domas","nedomas","runas" (s) utt.Interesanti ,ka esmu nonakusi pie sledziena,ja par cilveku runa -tad vins ir ko verts.Neruna tikai par neinteresantiem,garlaicigiem cilvekiem!Kludities ir normala paradiba-nevajag baidities no ta!
07.05.2010 00:50 | saite | Atbildēt

+0
Zini... Man ir ļoti līdzīgi. Ikkaatrai darbībai visu izdomāju jau uz priekšu: kā un kad es to darīšu; nē, labāk to darīt pēc šitā, būs ātrāk un vieglāk. Arī analizēju dažādas situācijas, ko kāds ir domājos, kaut ko teikdams un bieži vien iebraucu ar to visu tādās auzās, jo tas cilvēks nemaz nav domājis teikt to, ko es esmu izdomājusi savā galvā.
Tas patiesībā ir mokoši. Reizēm līdz pat galvassāpēm. Mans draugs man bieži šo pārmet,ka es pārāk visu apdomāju, neesmu spontāna un dabiska, bet gan pārdomātas rīcības veicēja.
Un es nemāku dzīvot savādāk. Nemāku nedomāt un neanalizēt. Kaut gan to ļoti vēlētos....
06.05.2010 21:35 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits