Blogu rakstītājas!! Vajadzīga Jūsus atsaucība!!!

04.05.2010, Agnese Bērziņa1
Sveiki! Mēs augstskolas pētījuma ietvaros veicam pētījumu par blogu rakstīšanu portālā www.cosmo.lv Mums ir ļoti svarīga Tava līdzdalība un Tavas atbildes uz jautājumiem. Dati būs anonīmi un netiks nekur publicēti. Ļoti ceru uz Tavu atsaucību! :-) 1.Cik apmēram bieži Jūs rakstāt blogus cosmo.lv? 2.Kāpēc Jūs rakstāt blogus? 3. Kādas tēmas ir Jūsu blogos? 4. Kāpēc Jūs blogus rakstāt tieši cosmo.lv? 5.Vai Jūs rakstāt blogus arī citos portālos? (Norādiet kuros) 6.Vai Jūs uzskatāt, ka šādi blogi ir vajadzīgi? Kāpēc? 7.Vai Jums ir svarīgi, ka Jūsu blogus lasa un komentē? Kāpēc? 8.Kāpēc Jūs sākāt rakstīt blogus? 9.Jūsu vecums: 10.Nodarbošanās: Ja nevēlaties atbildēt šeit, tad atbildes varat sūtīt uz e-pastu [email protected] ! Paldies! :-)

Komentāri [8]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
1. reti - tikai pāris ieraksti
2. jo reizēm gribas kaut ko izlikt ārpus sevis, bet nav kam, vai nav vēlēšanās stāstīt pazīstamajiem, te ir anonimitāte...
3. dažādas, tas kas tajā brīdī ir uz sirds
4. tāpēc, ka šeit ienāku gandrīz katru dienu jau n-tos gadus
5. nē
6. vajadzīgi, kā vieta kur izlikt savas emocijas, palasīt citu meiteņu pieredzi vai vnk domas...
7. neteiktu, ka ļoti svarīgi, jo reizēm, ja tās ir vnk emocijas, tad galvenais ir tās kaut kur izlikt, pātrējais vairs nav tik būtiski. protams ja komentāros ir kas jēdzīgs, kāda gudra doma vai padoms, ideja, tas noder
8. neatceros, kāpēc, laikam vnk bija ko teikt :D
9. 23
10. darbs ar cilvēkiem :D
06.05.2010 15:14 | saite | Atbildēt

+0
1.Biezi-vairakas reizes menesi :-) 2.Loti patik rakstit-ceru uzrakstit gramatu par dzivi svesuma!
3.Rakstu visu,kas dotaja bridi liekas svarigs. |-) 4.Loti patik energija ,kas virmo Cosmo-patik lasit meitenu blogus vairak ,ka pasu zurnalu!
5.Ne.
6.Noteikti vajadzigi-man loti interese,ka jutas citas sieviete,kas interese utt.
7.Ja- man loti patik komentari,kritika.
8.Man loti gribejas izteikties,padalities ar citam sievietem,ka jutos ,ko domaju utt.
9.Vairak ka 25.
10.Stradaju darbu,kas saistits ar psihiatriju. |-)
05.05.2010 08:47 | saite | Atbildēt

+0
....
05.05.2010 00:50 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
05.05.2010 00:43 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
05.05.2010 00:41 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
1. iepriekš sanāca kaut kur 1x/nedēļā, 2 nedēļās, bet tagad sen, sen neesmu rakstījusi
2. lai ieteiktu kaut ko, pati uzzinātu šo to..un vienkārši gribas izteikties
3. ĒDIENS!!! :D + šādi tādi sīkumi
4. Iepriekš citā portālā, kur var blogot, nebiju reģistrējusies, tad, nu, atlika šis
5. Jā, blogspot
6. Nav obligāti, tas ir tikai tāds domu izteikšanas veids, bez kura mierīgi varētu iztikt
7. Nu, teiksmi tā - man patīk, ja komentē :-) 8. Nebija ar ko parunāt dotajā brīdī, bet gribējās kaut ko pateikt :-D bet īsto blogu sāku rakstīt, jo tas ir viens no skolas mājasdarbiem :-D bet vispār man patīk visa tā blogu padarīšana
9. 21
10. Studēju+strādāju
05.05.2010 00:25 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
05.05.2010 00:19 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
1. ļoooti reti, reizi 3 mēnešos;
2. tad, kad gribas ko pateikt;
3. par cosmo aktivitātēm;
4. tāpēc, ka nelienu citās lapās ļoti;
5. nē.
6. nav vajadzīgi;varētu bez iztikt;
7. ne jau nu svarīgi, bet labāk lai komentē, nekā nekomentē;
8. tas pats, kas 2.
9. 24
10. strādāju
04.05.2010 17:21 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits