tas vadzis ir pilns

28.04.2010, maz...maz
pirmdien kārtējo reizi sēdēju sporta klubā un gaidīju nodarbību. sēdēju pie loga un vēroju garām ejošos cilvēkus. pamanīju sievieti (~35-40 gadi), kurai pie somas bija piesieta oranžmelnā lentīte (e) okupantu lentīte. šī lentīte manī izraisa agresiju. bija gatava iet ārā un ar to lentīti nožņaugt viņu. ja jau viņiem nepatīk Latvijas valsts iekārta, tad viņi droši var vākties prom no šejienes, nevienus viņus šeit netur. man nav nekas pret krievu tautības cilvēkiem, kas izrāda cieņu Latvijas valstij, nevis d*rš par viņu, nu ko tu dzīvo te?! ir viens risinājums - čemodāni, stacija, dzimtene! esmu ļoti dusmīga...brr..vienkārši riebjas...

Komentāri [34]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
...upsii! Bet lai nu kā - pilnībā piekrītu un atbalstu visus "vandāļus", kas savu darbiņu padara pret šiem okupantiem! Izskasnējis jau ir daudz, bet visvairāk pārsteidz un šokē, ka krievi latv.val var apgūt BEZmaksas -un pat to viņi negrasās izmantot!
Krīzes laikā [patiess stāsts] viņi sūdzas ziniet par ko? - ka krieviņi redziet nevar dabūt darbu un visi latvieši gan. Atsaucoties uz to kolektīvs 12 cilvēki no kuriem ir 2 latvieši un kurus d*** pēc pilnas programmas! Kā lai nerodas naids, nepatika un riebums? Gaidu 9.maiju un smaidošo Rīgas mēru, kuram NAV kauna sajūtas it nemaz!!!
01.05.2010 22:40 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
N
01.05.2010 22:35 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Liiche-par to berninu ,kuru aizsutija atpakal uz Krieviju - vinam bija psihiskas problemas.Es sapratu ,ka ta gimene uz to nebija gatava,varbut pat nezinaja!Par so temu tiesam runaja daudz...!
29.04.2010 18:44 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Komentari Tavam rakstam ir tik daudz, ka man sodien nav speka tajos iedzilinaties.
Tomer man viedoklis ir tads, ka, ja cilveks dzivo Latvija, tad vinam vismaz ir jazina latviesu valoda, sliktakaja gadijuma, ja cilveks to nevelas vai nespej apgut, kas man skiet neticami un absurdi, pret to ir jaizrada ciena. Pat turisti braucot uz jaunu zemi, apgust elementaras frazas valoda, kura runa konkretaja valsti, kas visiem skiet tikai normali un pienemami, tad, kapec uz vietas dzivojosie tie nespej izdarit?!
Tas, ka daudzi krievu tautibas cilveki sudzas par dzivi Latvija, man ari skiet mulkigi, ja viniem kaut kas nepatik, tad kadel vini nedodas prom, uz savu etnisko dzimteni, Krieviju, kura savus tautiesus aizstav tikai aiz savas valts robezam.. Prata nak TV dzirdeta informacija, kad kada sieviete no Amerikas nosutija adopteto bernu atpakal uz Krieviju, kas viniem likas briesmigi un nepienemami, tika sacelts liels tracis, taja pasa laika Krievija dzivojusie vecaki savus bernus, kuriem pie kajas ir piesiets akumulators, iemet piemajas diki(informacija ir patiesa, protams, ja var ticet TV).
Tas man skiet tiesam tik mulkigi, ari mani sada tema var loti nokaitinat..
Bet ta jau ar cilvekiem ir.. Vini izsaka pretenzijas par visu, kas atrodas apkart, kaut gan zina, ka, piemeram, saja gadijuma Krievija dzivojot butu vel sliktak.. Bet tas jau ir cilveka daba aprunat, apsmiet visu, ko vien var.
Protams, tas nenozime, ka nav jauki krievu tautibas cilveki, visam ir ari savi iznemumi.
29.04.2010 18:24 | saite | Atbildēt

+0
es arī pilnībā piekrītu Gemini.
bet vairāk man ir dusmas uz tiem, kas čīkst.
29.04.2010 04:27 | saite | Atbildēt

+0
Es noteikti nebaztu visus-(domaju krievus) viena maisa!Piekritu Gemini.
29.04.2010 04:15 | saite | Atbildēt

+0
Gemini, pret tādiem man arī ir simpātijas un es tiešām labprat ar viņiem runāju
29.04.2010 04:14 | saite | Atbildēt

+0
Redz, te ir koks ar diviem galiem-ir šīs tautības cilvēki,kas mācās, dara un visvisādi cenšas, bet ir tādi,kas liek uz viņiem ēnu un būtībā apkauno viņus. Tā ir ar visu. Man pašai Sibīrijā vecmammas māsa sapazinās ar krievu, kad ļāva atgriezties, viņš brauca līdzi, un cik atceros vienmēr bijis tolerants attiecībā uz mūsu valsti un valodu. Pret šādiem cilvēkiem man ir tikai simpātijas.
29.04.2010 04:03 | saite | Atbildēt

+0
un par to krievu apspiešanu - nu c`mon. tu dzīvo Latvijā un TEV ir jāzina valsts valoda. mēs neapspiežam. es bieži vien aizdomājos, vai piemēram latvieši Īrijā arī nekavējoties sāks pieprasīt, lai latviešu valoda lai tur ir otrā valsts valoda un pieprasīs, lai skolās māca latviešu valodā? Nē!
dažreiz krieviem pietiek par daudz nekaunības-redz, mēs viņus apspiežam. mēs neapspiežam. mums vajadzētu viņu priekšā klanīties? kāpēc citi cittautieši neko tādu nedara? jo viņos ir cieņa.
atbrauc kāds tumšādainais un pa nepilnu gadu iemācas labi runāt latviski, bet tie krievi, kas šeit jau vairākus gadus dzīvo pieprasa, lai mēs ar viņiem redz krieviski runājam un vēl sāk lamāties, ja mēs atbildam latviski...eh...
29.04.2010 03:27 | saite | Atbildēt

+0
naktīs skraida traki suņiun pārgrauž mašīnām riepas :)
True story :D
29.04.2010 03:22 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits